Обекти в Дряново

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
9 търговски обекти 2072 оценки от клиенти 2140 ревюта от клиенти
Обекти в Дряново
stefan 5
перфектно обслужване ,страхотна обстановка и много добра кухня
Прекрасно място,чисто,уютно,добра храна!Останахме доволни от престоя си.
Браво на вас ,млаи хора от хотел Антик.Изненадахте ни,с чистота ,кокетност,вежливост и вкусна кухня.За първи път сме при вас,но горещо ще ви препоръчаме и със сигурност ще ви посетим отново.Перфектност на добра цена.
Дряново е изключително тихо и чисто градче, а хотел Антик е много приятно и уютно местенце. За втори път го посещавам и пак бих се върнала там. Идеална почивка сред природата, далеч от градския шум. Кухнята предлага вкусна храна.
Прекрасно семейно хотелче с отлично обслужване, вкусна храна, чисти и поддържани стаи. С удоволствие бихме го посетили отново.
Страхотно местенце, много приятно,чисто,топло.Бих го посетила отново.Продължавайте в същия дух.
Страхотна оферта,бях там заедно със семейството си и съм очарована. Всичко което е посочено в офертата е точно така. Малък семеен хотел направен с много вкус,навсякъде е чисто и уютно. Ресторанта и храната са на ниво,обслужването е чудесно. Посетете гр.Дряново и региона ще остане доволни. Сем.Илиеви
katq 1
Изключително некоректни от фирмата където се правят резервации във Варна!Искаха да таксуват дете на 4 години като възрастен.И грубо държание ,няма да купя втори път за там.Иначе персонала на место любезен.....
Galina 1
Ние бяхме там 2012 година за Коледа, и въобще не сме доволни! Първо беше толкова студено в стаите, с две духалки топлехме 1 стая!!!А бяхме 15 човека с 4 малки деца, две от които на годинка!!!! Персонала е под всякаква критика, в ресторанта уж можело да го ползваме, но в 12 ни изгониха!