Обекти в Ахтопол

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
9 търговски обекти 72 оценки от клиенти 76 ревюта от клиенти
Обекти в Ахтопол
Снимките са лъжа. Настаняването е на адрес различен от посочените и НЕ Е хотел, а частна квартира. Креватите са ужасни за спане. Персонала е груб и неучтив. Храната в "ресторанта" е със съмнително качество. Преди да заплатите ваучер прегледайте хубаво отзивите тук и в Google за "хотела". Проверете кой е собственик на "хотела". Става интересно когато напишете нейното име в Google. Никога не бих препоръчал подобно място!
Хотелите са чудесни. Чисти и подредени. Настаниха ни в прекрасно студио. Храната беше много вкусна и винаги достатъчна. Може да си я вземеш и за изпът. Иван и Мария от ресторанта са изключително учтиви, любезни и много мили хора. Препоръчваме на всеки да посети групата хотели, заслужава си!
Пълни измамници! Качват снимки на хубави стаи, а пращат гостите си в други стари сгради, собственост на възрастни хора! Ние бяхме 6 семейства, всички на различни места! Потресени сме!
Прекрасен хотел! Студиото беше много чисто и уютно! Храната също беше супер! Благодаря ви за отношението! С удоволствие пак бих ви посетила!
Има какво,още да се желае,но като цяло е добро!
Перфектно студио, със страхотна гледка към морето! Със сигурност ще се върна отново!
Уникално е.Приказен Рай.За втори път го посещаваме.Благодаря на любезната и слънчева Домакиня.
Много добро обслужване в хотела и голямо задоволство от храната ,която предлагат.
Уникално място, изключително приветливо посрещане! Ще повторим отново.
2