Новини 0
2046
Подаръчните картички за ваучери - идеален подарък за всеки повод Публикувано на 12 Декември 2019 от Десислава ·
Коледа наближава, а и следващите месеци са пълни с именни дни, поводи за празнуване и, разбира се, поводи за подаръци. Да зарадваш любимите си хора с нещо, което да им хареса, е истинско удоволствие. То обаче може да се превърне и в кошмар, когато буквално не знаеш какво да вземеш. Започва се обикаляне по магазини, трескаво кликане в сайтове и вечното чудене "дали ще му/й хареса?". Стоп! Няма нужда желанието да зарадваш някого да се превръща в кошмар, нерви и стрес. Имаме решение, което е едновременно бързо, лесно и предлага избор. А свободата да избираш е безценен подарък, нали?





Подаръчните картички за ваучери в Grabo.bg могат да бъдат на каквато стойност пожелаете. Имаме зададени няколко стандартни суми, но ако желаете можете и сами да въведете сумата, с която искате да заредите картичката. След като я подарите, човекът може да използва сумата, за да си вземе каквата оферта/и пожелае от сайта. А в Grabo.bg има разнообразие на предлагани стоки и услуги, както и дестинации за почивка и пътуване за всеки вкус.

Но защо да изберете подаръчна картичка от Grabo.bg?
Първо - спестявате си време. Без претъпкани преди Коледа магазини, без ровене във всякакви сайтове - бързо и лесно. Влизате в сайта на Grabo.bg и от падащото меню от профила си избирате опцията GiftCards за ваучери. В мобилната ни верия или app-a това е още по-лесно - просто погледнете менюто вляво.

Веднъж попаднали на тази страница, избирате Грабни картичка и съответната сума, която искате да заредите.

На този етап трябва да решите и дали искате да принтирате картичката и да я подарите лично или да я изпратите по email. Ако решите да я подарите лично, тъй като ясно разбираме колко е важно всеки подарък да показва лично отношение, имате възможност да я персонализирате с името на получателя, както и да добавите вашето лично послание.



Ако пък решите да я изпратите по email, можете да изберете по какъв повод да я изпратите, отново да я персонализирате с име и пожелание, и не на последно място - можете да нагласите дата, на която да се изпрати. Край на забравените поводи и закъснели подаръци. Този със сигурност ще стигне навреме, нали? :)



За дизайните на електронната картичка сме се погрижили :) Получателят може да има, а може и да няма профил в Grabo.bg. На своя имейл, а ако е потребител и с смс, той ще получи известие за подаръка. След като кликне на линка в имейла си, ще види и картичката с вашето лично послание към него, а като кликне на Грабни подаръка ще види и заредена съответната сума във виртуалния си портфейл в Grabo.bg.





Не се притеснявайте. Всички указания за това как получателят да грабне подаръка си присъстват и на разпечатания ваучер - така че, той със сигурност ще стигне до получателя си. Оттам нататък можем само да му пожелаем приятно пазаруване и много хубави емоции! А вие ще сте удовлетворени от полезния и приятен подарък, и най-вече, че този път със сигурност няма смисъл да се притеснявате дали е бил харесан!