Разни 5
7875
Най-красивата целувка на Меги и Цецо Публикувано на 06 Март 2012 ·
Този Свети Валентин Grabo.bg отпразнува романтичния повод с една хубава игра, посветена на целувката и любовта. А в отговор на нашата покана 2166 двойки се разцелуваха по случай празника.

Миглена и Цветан бяха едни от участниците, а след сладката им победа в конкурса, не само Варна и морето ще се радват на красивите им целувки. Сега ги очаква една доста по-вълнуваща дестинация - вълшебен Рим!


Снимката, с която Меги и Цецо спечелиха конкурса "Най-красива Целувка".

Меги и Цецо, разкажете ни малко за себе си?

Меги: И двамата сме хора на изкуството. Аз се занимавам с театър, танци и пеене. От 8 години съм в един от най-прекрасните, луди и забавни състави във Варна – Варненска Детско-юношеска Опера. В момента не уча, а работя. Но след дълга почивка, тази година най-накрая ще кандидатствам.

В момента организирам фестивал във Варна, по случай Световния ден на танца - на 29 Април. Организацията не е лека, но ще бъде страхотен ден, пълнен с много танци и забавления.

Цецо: Аз вече почти 6 години се занимавам със салса танци. Студент съм в Техническия университет. Уча КТТ (Комуникационна Техника и Технологии) и ми е последна година, така че стискайте палци.



Откога сте заедно и как се запознахте?

Меги: Скоро навършихме една година. За времето, в което сме заедно сме преминали през толкова много неща. Запознахме се в клуба, където Цецо танцува и където аз тепърва започнах да се уча. Заговорихме се, поизлизахме малко, опознахме се и така започна нашата приказка.

Бяхте ли чували за Grabo преди конкурса "Най-красива Целувка"?

Цецо: Да, естествено! И сме пазарували няколко пъти.

Меги: Един от ваучерите, който ни остави най-приятни спомени, е почивка в Банско. Подарих му я за рождения ден и си изкарахме страхотно. Оттогава следим по-интересните оферти.

Как разбрахте за играта и защо решихте да се включите?

Цецо: В интерес на истината, не ние видяхме играта. Обади се сестра ми, каза ни за конкурса, предложи да се включим и се съгласихме. Мисля, че беше още вторият ден на играта, оставаше доста време и решихме, че имаме шанс.

Меги: Избрахме снимка от една невероятна фотосесия на Милена Великова. Тя запамети много красиви моменти на Варненския плаж рано-рано сутринта. Не знам доколко сме фотогенични, но Милена неведнъж ни е снимала и неведнъж сме оставали изумени от красотите, които създава.



Кой от двама ви беше инициаторът?

Меги: Всъщност и двамата по равно.

Очаквахте ли да спечелите?

Меги: В началото – да, после малко се отчаяхме, тъй като имаше голяма разлика между нашите гласове и тези на останалите участници. Но към края на играта видяхме, че сме много близо до победата и последните 2-3 дни пращахме като луди покани за гласуване на познати, непознати и на кого ли още не.

Какво направихте, за да увеличите шансовете си?

Цецо: Освен, че многократно молихме всичките си приятели по Facebook, Skype и останалите социални мрежи, да гласуват за нас - помолихме ги и те, от своя страна, да агитират приятелите си. В един момент целият Facebook гърмеше с „Гласувайте за Меги и Цецо”. Спечелихме главно благодарение на всичките ни приятели, роднини, познати и непознати – всички, които ни подкрепиха в надпреварата.

Спечелихте голямата награда - петдневна екскурзия до Рим. Рим е страшно романтичен - направихте ли вече планове как ще прекарате тези пет дни? Смятате ли да вървите по утъпканите туристически пътеки?

Цецо: Технически екскурзията е само четири дни, тъй като връщането в България е много рано сутринта. Плановете са готови – да. Ще посетим големите забележителности и атракции, а ако остане време и каквото можем друго. Забележителности като Колизеума, Фонтанът ди Треви и Ватиканът не са за изпускане.

Меги: Зоопаркът също.



Нали няма да забравите да ни пратите снимки с още по-романтични целувки от Рим?

Меги: Разбира се, че не! Е, няма да са толкова професионални, но ще направим всичко възможно да запазим незабравимите моменти от Рим. Още повече, това е и първата възможност да видим колкото се може повече от света - нещо, за което си говорим от известно време. За Цецо тръпката е дори по-голяма, понеже излиза в чужбина за първи път. Ако желаете можете да следите и нашия блог - MeganandFlowrianPeterson.com, който създадохме съвсем скоро. Там ще разберете повече за нас от снимките и историите ни.

Какво ще пожелаете на екипа ни и на останалите грабомани?

Цецо: На екипа ще благодарим за възможността, която ни предоставя. Повече любов и усмивки.

Меги: На всички грабомани – грабете оферти за любими хора и за вас, правете хората щастливи с малките жестове и изненади. И не забравяйте - любовта ще спаси света! Обичайте се!
Коментари
Наистина е най-красивата целувка.От сърце им желая от всичко по мноооооооооого-здраве, късмет, любов.....Весело пътешествие приятели, върнете се още по-влюбени!
Преди 12 години
Megi и mmm mmm харесват това

Megi Blagodarim! :) Be6 eneveroqtno prejivqvane i za dvama ni :) Dali ot Rim ili ne.. Vajnoto e, 4e bqhme zaedno :))

преди 12 години
ivo
naglasenoooo
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.

Mirela иска ти се :)))) Нямаш си и най-малка представа колко много се бореха, за да спечелят.....Абсолютно заслужено!

преди 12 години
Естествено че е нагласено - то само като видиш снимките как са направени, толкова е изкуствено.
Казвам това и жалко че наистина не спелиха други, понеже следях във фейсбук кои са публикували и изпратили снимки за конкурса- а сред тях имаше изключително красиви и изпълнени с невероятна романтика снимки - е като всички конкурси в България..............................
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.

Mirela големи сте злобари......Спечелиха, защото бяха най-ентусиазираната двойка, с големи амбиции и цели - както винаги. Разгледай им профилите във фейсбук и ще видиш колко се обичат и че никак не е изкуствено. Това, че снимката е професионална, не я прави изкуствена :)

преди 12 години

Александрина Златина, ако ги познавахте, нямаше да мислите така!

преди 12 години
Завист - един от седемте гряха.....
Четито на Меги и Цецо. Да да си изкарате страхотнор на пук на всички завистници :)
Преди 12 години
Mirela, Megi и mmm mmm харесват това

Megi Az i zatova prosto sprqh da otgovoarqm na tozi tip komentari! :) Izkarahme si strahotno i naistina go napravihme napuk na vsi4ki :) Vajnoto e, 4e 4estni igri v Bylgariq ima.. ne vis4ki moje bi.. no ima! :)

преди 12 години
sladuri
Преди 12 години
Azaliq и mmm mmm харесват това