Любопитно 3
5106
Grabo раздава любовни съвети! Как се избира подарък за половинката Публикувано на 13 Септември 2012 ·
Привет, грабомани! Лятото вече си отминава, но ние в Grabo оставаме на любовна вълна. Наскоро една приятелка ни сподели, че с дни търси специален подарък за половинката си, с който да върне пламъка помежду им. Така ни хрумна идеята да направим проучване как със сделките на Grabo може да поддържате огъня във вашата връзка. Речено - сторено!



Направихме анкета, в която участваха всички колеги от пловдивския екип. Зададохме еднаква задача на мъжете и жените - да подредят своите Топ 5 Grabo оферти, които биха повишили градуса в тяхната връзка. Ето и вариантите:

• Екскурзия в чужбина
• SPA почивка
• Романтична вечеря
• Вкусно меню за вкъщи
• Разходка с кораб

Резултатите от анкетата за пореден път доказаха, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. За наша изненада се оказа, че 90% от мъжете поставиха на първо място Екскурзия в чужбина. Докато при жените - едва 30%. Това разби на пух и прах теорията, че трябва да похарчите сумати пари, за да направите една жена щастлива. За нежните половинки от екипа на Grabo една романтична вечеря е достатъчна, за да се почувстват специални.

А що се отнася до останалите предложения мъжете са почти единодушни:
2 място - SPA почивка, 3 място - разходка с кораб, 4 място - романтична вечеря и 5 място - вкусно меню за вкъщи. При дамите, обаче, единодушие липсва. Както се казва “Всяка жена - една вселена!”

Проучването ни не свършва дотук. За да бъдем полезни на всички грабомани в избора на подарък за своята половинка, съставихме нова анкета. Този път задачата беше колегите да изберат Топ 10 Grabo оферти, с които любимият/ата биха ги зарадвали. Предложихме индивидуални варианти за всеки пол. Ето ги и резултатите!



Мъжете отново постигнаха единодушие:

1. Гмуркане
2. Конна езда
3. Джип сафари
4. Бънджи скок
5. Аксесоари за автомобила
6. Дизайнерски алуминиев калъф за iPhone
7. Охладител за лаптоп
8. Ваучер за автомивка
9. Масаж
10. Карта за фитнес

Дами, явно фразата “Всички мъже са еднакви”, изречена за първи път от китайка, изгубила мъжа си в тълпата, съвсем не е еднозначна. Мъжете се оказаха доста предсказуеми - подредиха офертите, както си мислехме.

Какво се случи при жените: истината е, че измъчихме калкулатора, докато изчислим процентите - толкова различни мнения на едно място! Но накрая успяхме да постигнем съгласие. Ето и женския Топ 10:

1. Ваучер за дрехи
2. Бижута
3. Масаж
4. Продукти за тяло или коса
5. Козметична процедура за лице
6. Ваучер за фризьорски салон
7. Карта за фитнес или танци
8. Уред за почистване
9. Антицелулитна терапия
10. Тиган за готвене



Господа, както виждате жените сме по-склонни да се зарадваме на уред за почистване, отколкото да признаем, че имаме нужда от антицелулитна терапия. А що се отнася до тигана - той е идеален подарък за тъщата, но не и за любимата. Освен ако не желаете да постигнете обратен ефект - да потушите огъня във вашата връзка.

Драги ни грабомани, дано сме ви били полезни. Разбулихме тайната какво искат мъжете и жените. На вас остава само да грабнете идеалния ваучер за своята половинка. А какво стана с нашата приятелка ли? О, тя подари на любимия си SPA почивка и сега я чакаме да се завърне, за да ни разкаже малко пикантерии.

Приятно пазаруване!
Коментари
Много интересна и полезна статия! Дано повече мъже я прочетат и да разберат, че с повод или без повод всяка жена има нужда от подарък,които е лично за нея. Домакинските уреди, резервните гуми на колата, съдомиялните машини,сокоизстисквачките, тиганите и т.н не са лични подаръци. Те са общи (на и за семейството):-)
P.S. Това за китайката с изгубения мъж ме разби :-)
Преди 12 години
mnogo gotina romantika :) i tova zvu4i dobre na vsi4kini !!!
Преди 12 години
Галина, mmm mmm и mmm mmm харесват това
Jestoka statiika!!!!! Bravooo :)
Преди 12 години
Галина, mmm mmm и mmm mmm харесват това