Новини
586
Официални правила на играта ”Спечели СПА уикенд за двама с 2 нощувки със закуски в Хотел Radina's Way в Боровец” Публикувано преди 12 дни ·
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели СПА уикенд за двама с 2 нощувки със закуски в Хотел Radina's Way в Боровец”, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

2. Продължителност на кампанията:
Кампанията стартира на 12.01.2021 г. (вторник) с краен срок 26.01.2021 г. (вторник) и важи за територията на България.

3. Описание на наградите:

На 27.01.2021 г. (сряда) ще бъде обявен един печеливш, който да получи следната награда:
Уикенд пакет за двама: 2 нощувки със закуски, настанени в двойна стандартна стая в Хотел Radina's Way в Боровец, плюс:
• Ползване на закрит басейн, финландска сауна, арома сауна, тепидариум;
• Безжичен интернет, както и допълнителен високоскоростен интернет в работните пространства;
• Транспорт до ски пистата по график от хотела;
• Паркинг;
• Детски кът;
• Застраховка и туристически данък.


Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в срок до 31.03.2021 г в уикенд по избор на печелившия, според заетостта на хотела и не важи за настаняване по време на официални празници.
Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

4. Механизъм на кампанията:
Всеки фен на страницата може да участва, като отговори с коментар под поста на въпроса "С кого зимата е приятна и забавна?"

5. Процедура по получаване на наградите:
Наградата е ЕДНА и получаването й ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата.

6. Право на участие:
Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

7. Отсъствие на парични алтернативи:
Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

8. Прекратяване на играта:
Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

9. Публичност:
С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.facebook.com/grabobg/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

10. Официални правила:
Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://www.facebook.com/grabobg/ за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 12.01.2021 (вторник).

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се