Новини
1253
Правила на играта Почивка за двама в Лещен Публикувано на 23 Май 2023 ·

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели почивка за двама в Лещен", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

2. Продължителност на кампанията:

Кампанията стартира на 22.05.2023 г. (понеделник) с краен срок 31.05.2023 г. (четвъртък) и важи за територията на България.

 

3. Описание на наградите:

 

На 01.06.2023 г. (петък) ще бъде обявен един печеливш, който да получи следната награда: 

2 нощувки за двама в Еко къща Землянка или Дървена еко къща в Лещен, според наличността и избора на печелившия плюс:

  • Ранно настаняване и късно освобождаване (със заявка при резервация); Оборудвана кухня, камина и барбекю; Хидромасажна вана.

Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в периода до 30.09.2023 година в дни по избор на печелившия, според заетостта на двете къщи и не важи за настаняване по време на официални празници.

Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

 

 

4. Механизъм на кампанията:

Всеки фен на страницата на Grabo.bg и на Panorama House (https://www.facebook.com/panoramaleshten) може да участва, като отговори в коментар под поста на въпроса “С кого ще споделиш една романтична почивка в приказния Лещен?”

5. Процедура по получаване на наградите:

Наградата е ЕДНА и получаването й ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата. Наградата се тегли на случаен избор от всички коментирали и спазили условията.

 

6. Право на участие:

Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

 

7. Отсъствие на парични алтернативи:

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

 

8. Прекратяване на играта:

Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.
 

9. Публичност:

С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.facebook.com/grabobg/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

 

10. Официални правила:

Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://grabo.bg/blog  за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 22.05.2023 (понеделник).

  

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се