Новини 1
1143
Нова категория в Grabo.bg: Подаръчни картички за любими брандове Публикувано на 06 Декември 2023 ·

През ноември в любимия ви сайт за пазаруване се появи и нова категория - Подаръчни картички. За да се възползвате максимално от удобството и преференциите ѝ, днес ще ви споделим малко повече за нововъведението. 

Категорията представя подаръчни картички на любими брандове. Това са известни вериги за дрехи, за мебели, за домашни потреби или пък по-малки бизнеси за бижута, аксесоари, та дори и някоя готина квартална пекарна. Идеята е да съберем на едно място голямо разнообразие от подаръчни картички, за да можете лесно и бързо да избирате подаръци за истински важните хора. Това ще направи празничното пазаруване доста по-поносимо, нали? :) 

Какво представлява подаръчната картичка?

Както всяка друга т.нар. Gift Card, и тази подаръчна картичка е заредена с определена сума. Тя може да се ползва във физическия/онлайн магазин на съответния предлагащ я бранд. Обикновено има няколко опции за заредена сума. За разлика от класическата Gift Card опция на Grabo.bg, тук сумата, с която е заредена картичката, е по избор от предварително заложените в конкретното предложение.

Защо да потърсите подаръчна картичка при нас?

Вместо да се чудите какво да изберете за подарък на любим човек, можете просто да влезете в нашата нова категория и да разгледате какви опции имате за своя град. Освен че може да ви хрумнат нови и оригинални идеи, не е необходимо да обикаляте по магазините, които, както знаем, са същинска "лудница" преди празниците. В същото време от удобството на дома си можете да закупите подаръчна картичка през порверения и сигурен портал на Grabo.bg. Удобно, нали?

Какви брандове да очаквате в новата ни категория?

English Home, Baristo, Aquaphor са сред по-големите имена, които се включиха до момента, но проверявайте често категорията, защото се очакват още много любими и големи брандове. Освен тях, за всеки град има и разнообразие от по-малки, но също толкова стойностни бизнеси, чиито предложения можете да разгледате. 

Подаръчните картички в Grabo.bg важат ли и за физически, и за онлайн магазини?

Това зависи изцяло от условията на съответния бранд. Повечето подаръчни картички важат и за двата варианта, но има и такива, които се отнасят само за физическите или онлайн магазини. За да сте напълно сигурни, че ще направите точния избор, преглеждайте добре условията под съответното предложение и не забравяйте да филтрирате търсенето според своя град.

Как да поднеса подаръчната картичка, закупена от Grabo.bg?

Единият вариант е, особено ако искате да е по-представителен подаръкът, да я разпечатате и сложите в красив подаръчен плик. Другата опция, която е по-еко и по-удобна, но не и по-малко ефектна, е да я изпратите на мейла на човека, за когото е предназначена. Прегръдките за хубавия подарък ще си получите лично, разбира се. Така не е трудно да направите подарък и на хората, които не виждате често и с които не живеете в един град.

Разгледайте сами категорията и предложенията в нея. Целта ни е да съберем на едно място много и разнообразни опции за подаръци, което пък да улесни вас. Коледата рязко стана възможна, нали?



 

Коментари
Great!
Преди 4 месеца
mmm mmm и mmm mmm харесват това