Новини 0
1377
Световното шоу “Нощ на звездите” отново ще освети небето над Пловдив Публикувано на 09 Март 2023 ·

 

За поредна година световното шоу на известния български артист Енчо Керязов - „Нощ на звездите“, ще завладее Античен театър в Пловдив. Едни от най-добрите артисти, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат на древната сцена на 26 август, с начало 20:30ч.

На официална церемония, Фондация „Енчо Керязов“ , по традиция, ще връчи своите Годишни награди, в категориите – Изкуство, Образование и Спорт.

Тази година ШОУТО ЩЕ НАДМИНЕ всичките ви очаквания и ще постави под съмнение законите на гравитацията. Такъв спектакъл никога не се е случвал на територията на Античен театър. В „Нощ на звездите“ нищо не е обикновено и нищо не е, каквото очаквате. Необикновени мощни гладиатори, ще се срещнат в епична въздушна битка и ще направят опит да разбият всички рекорди. Ще спираме дъхът Ви, както никой друг път. И както става в приказките, където доброто винаги побеждава, след битката ще възтържествува любовта.

Ще се смеем с най-добрия клоун и ще видим уникални номера. Сцената ще оживее и ще заблести така, че никога няма да я забравите. Защото това е СЦЕНАТА НА „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“. Ще станем свидетели на невиждано представление с много настроение и смях, емоции и вълнуващи моменти, на които деца и възрастни ще се смеят и мечтаят заедно! Ще се пренесем в един вълшебен свят, чиито граници са там, където достигат мечтите ви. Билети за световното шоу "Нощ на звездите" на 26 Август можете да намерите ТУК.