Новини 15
4407
Здравейте, грабомани! Публикувано на 04 Ноември 2011 ·
Ние сме Грабомир и Грабослава - лудо влюбена двойка, със страст към пътешествията до екзотични дестинации, шоколада и караоке вечерите. А от скоро, и едни от авторите в новия блог на Grabo.bg!

Обещаваме този първи пост да е една от многото интересни, забавни, информативни и, надяваме се, полезни публикации, които ще четете по тези страници.

Нашето желание е блогът да се превърне в място, където всички вие, които харесвате Grabo.bg, да научите повече за нас - хората зад "синия фон" на сайта! Очертава се едно дълго и вълнуващо приятелство, така че добре дошли и приятно четене!
Коментари
Йей! Първия коментар в новия Grabo-blog е мой!
Преди 8 години
Честито! :-)
Преди 8 години
Честито и от мен! :)
Преди 8 години
брееей... бравос.
Преди 8 години
Честит да ви е :)
Преди 8 години
Супер, със здраве да го позлваме :)
Преди 8 години
Едно добро начало на нещо ново!
Преди 8 години
Евала! :)
Преди 8 години
честито и от нас
Преди 8 години
BO ..tuk sam
Преди 8 години
Честит блог Грабовци :-) Със здраве...
Преди 8 години
Честито и очакваме нови истории :)
Преди 8 години
Искам да ви попитам, как точно клиентите ви могат да дават обратна връзка за офертите ви, които са посетили? И дали това е ваша политика и полезно ли е за вас?
Преди 8 години
Много съм доволна от "Грабо". Наистина е много успешен начин да се справиш в кризата...Получавам услуги, каквито не бих могла да ползвам и искрено се радвам, че съм фен на "Грабо' Единствено съм много разочарована от един некоректен търговец, предлагащ био масла на "преференциални цени", а се оказа, че са двойно по-скъпи от разпространените в търговската мрежа цени.Но както и аз, така и доста други фенове на Грабо сме се опарили:(...Копирам и пращам, за да няма още излъгани:( "...маслата струват 9.80 едното.Има ги в няколко магазина в Ст. Загора...:( Мога да посо4а конктерно и адресите...Жалко...., че в "Грабо" се промъкват некоректи търговци!!!
преди 16 часа

mariyna pavlova :да и аз го разбрах но уви вече бях го купила,има го и в сайт на 9.80лв и то не в един,но парен каша духа,жалко наистина,поздрави
преди 4 часа
Преди 7 години
"Грабо" сте супер! Внимавайте с офертата за "Себазий" - не се стига с кола!!!!. Храната е на невероятно скъпи цени в к-са - носете си суха храна...
Преди 6 години

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се