Обекти в Обзор

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
29 търговски обекти 643 оценки от клиенти 664 ревюта от клиенти
Обекти в Обзор
Много добър ултра алл инклузив, чак ми дойде в повече :) Персонала е усмихнат и отзивчив. Всичко , което беше предложено като услуга е на най-високо ниво. Детето остана много доволно от детските аниматори. Няма да съжалявате, струва си!
Всичко е супер! Обслужване, чистота, храна, спокойствие, база. Няма от какво да се оплача. Браво.
Препоръчвам хотела Горещо. Хора отидете да видите. И Аниматорката е супер, Барманката и целият персонал.
Всичко беше на ниво. Възхитени сме от обслужване, анимация и обстановка. Ще ви посетим отново! Едно стахотно място за почивка!
asia 5
Нашата кратка почивка в хотел Мирамар Обзор, беше много приятна, уютна и комфортна! Стаите са много просторни и много чисти. Персонала е любезен, без да се натрапва! Храната беше образцова- много разнообразна, вкусна и здравословна! Напитките бяха също подбрани с грижа и внимание. Плажа е чист и спокоен! Чудесно място за почивка !!!
Превъзходно място. Нямаме никаква забешежка, всичко беше перфектно ⭐
Местоположение, хотелска база, забавления и изхранване - всичко беше на много високо ниво. Подхождат с внимание и уважение към клиента. Карат те да се чувстваш специален и значим. Благодаря за чудесната почивка!
Отличи условия, мястото е страхотно. Бихме посетители отново.
Изключително приятна семейна почивка. Хотела е страхотен, вкусна и разнообразна храна, любезен персонал, уютни стаи, добре поддържани зелени площи и чудесна анимация за деца и възрастни. Специални благодарности за Илиян Иванов, за страхотното му отношение към четири годишния ни син.
1