Обекти в Несебър

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
65 търговски обекти 4739 оценки от клиенти 4870 ревюта от клиенти
Обекти в Несебър
Очаровани сме от престоя си в Aphrodite Beach Hotel****. Възхитени сме от топлата и приятна атмосфера, създадена от сърдечното отношение на всички хора, които работят в хотела и ресторанта; от уникалното местоположение на брега на морето; от чистотата навсякъде; от спазването на противоепидемичните мерки; от обслужването и качеството на храната. Радостни сме, че през лятото отново ще посетим този омагьосващ те хотел, с усмивките на млади и интелигентни професионалисти и шума на вълните.
Прекрасно място - перфектно отношение, чисто, уютно... Вкусна храна, приготвена с любов и внимание към детайла. ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
Много яко изживяване. Да предупредя по тежките че си счупих там опашката и две години не мога да се възстановя.
Препоръчвам! Високо ниво на обслужване, много приятна обстановка. Храната беше разнообразна и вкусна.Спа центъра е прекрасен, персонала е изключително вежлив и отзивчив. Прекарахме чудесен СПА уикенд.
Приятна обстановка. Много интересен интериор. Вежлив и отзивчив персонал. Високо ниво на обслужване. Много вкусна и разнообразна храна. Прекрасен и чист спа център.
Прекрасен хотел с много добро обслужване!
Страхотно преживяване! Офертата напълно отговаря на описанието.
Страхотен хотел. Обслужване, чистота, храна, спа зона. Всичко беше на ниво. Единствено водата в басейна беше студена цяла седмица . Препоръчвам!
1