Обекти в Черноморец

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
26 търговски обекти 442 оценки от клиенти 448 ревюта от клиенти
Обекти в Черноморец
Дъщеря ми (на 12) е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО доволна от тазгодишната ни авантюра още през май! Хотелът е чист и уютен, интериорът е ... отчасти специфичен, но в положителния смисъл на думата. Относно храната - всеки ден има меню с няколко позиции от вкусно приготвена домашна храна. Басейнът има и детски сектор 60 см, не че нас ни е вълнувал, но е подходящо и за по-малки деца. За бонусите от много ранната почивка - вероятно поради липса на страх у дивите животни имахме шанс да срещнем див заек на пътя!
Хотел Модева Черноморец
С право името на това прекрасно място е перфект-перфектната ваканция, с перфектните домакини, вкусна, домашно приготвена храна, перфектна локация, аз и семейството ни чакаме с нетърпение следващото лято, за да го посетим отново!
Вила Перфект Черноморец
Много мили и внимателни. Хареса ни
Хотел Модева Черноморец
Прекрасно място за почивка - просторно, чисто и уютно. Ели и Петя са изключително любезни и слънчеви момичета - всъщност всички бяха, но те са "лицето" на този оазис на спокойствието. Препоръчвам на всички
Хотел Модева Черноморец
Много отзивчиви и гостоприемни хора.Мястото е хубаво,чисто и уютно. Прекрасна и вкусна храна! Отлична локация.
Вила Перфект Черноморец
Това беше най-запомнящото се и вълнуващо преживяване. Наистина си заслужава всеки да го преживее. А храната, приготвена на острова лично от капитана на кораба Pinta - Иван, беше уникална. Няма по-вкусни миди и сафрид от тези.
Лодка Pinta Черноморец
Teodor 5
Отлични Условия . Мил персонал !
Хотел Модева Черноморец
1