Обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1325 оценки от клиенти 1365 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Прекрасен хотел! Прекрасен обслужващ персонал! Много сме доволни!!
Хотел Езерец**** Благоевград
Останахме доволни от качеството на услугата. Джакузито навън беше с чиста и топла вода. Храната в ресторанта беше вкусна и качествена, имахме избор от няколко неща за всяка позиция от тристепенното меню на вечеря. Закуската на блок маса също беше добра, с нелошо кафе. Чек-ин и чек аут бяха бързи, всички служители много любезни и отзивчиви.
Хотел Езерец**** Благоевград
Останахме изключително доволни, както от сайта Грабо, така и от уикенда си в хотел Езерец-Благоевград. Луксозно обзавеждане, любезно обслужване, прекрасен спа-център и басейни.
Чистотата и хигиената са на високо ниво. Нямаме забележки и оплаквания!😊
Хотел Езерец**** Благоевград
Лъчезатно, искрено и професионално обслужване, персонала е вежлив и откровенно казано повече от гостоприемни и мили. Отличен СПА център с невероятно външно джакузи с минерална вода, допринасящ за истинско отпускане. Храната е превъзходна, професионално приготвена и галантно поднесена. Стаите са чисти, спретнати и имаш всичко необходимо, за да не носиш всичко от вкъщи. Ходила съм повече от 5 пъти и не мога да се оплача от нищо, което си е постижение. Пак ще ви посетя непременно.
Хотел Езерец**** Благоевград
Monika 5
Чудесен хотел, страхотно обслужване!
Хотел Езерец**** Благоевград
Страхотен хотел! Любезен и отзивчив персонал! Невероятна храна, вкусни и огромни порции! Уникално СПА с минерално външно джакузи! Определено бих го посетил отново и отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Simeon 5
Перфектно отношение от персонала, много отзивчиви и усмихнати! Стаята беше прекрасна, чиста и с прекрасна гледка. Богат СПА център, поддържан и чист и всичко работеше безотказно! Със сигурност ще посетим отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
5