Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 288 оценки от клиенти 288 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Чудесно обслужване, вкусна храна и страхотна стая, чиста и приятна.
Препоръчвам!
Семейно бяхме,за посрещането на 2017 год.ОТЛИЧНО беше всичко.Меню-ПОВЕЧЕ ОТ БОГАТО,вкусно,разнообразно.ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО!Детската порция беше съобразена с изискванията на децата,големината и -КАТО ЗА ВЪЗРАСТЕН!А обслужването?НЯМА ТАКОВА ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ НИКЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО!Бяха много внимателни
Хотел Amigos Луковит
Бях в хотела за посрещането на 2017 г. Искам да кажа, че условията бяха чудесни, а менюто великолепно. Страшно съм доволен и ще го посетя отово. Искам да кажа на персонала, едно голямо БЛАГОДАРЯ. А на тези, които не са доволи ще кажа, че не може да имате претеции за 6 звезден хотел, а да плащате за х
Хотел Amigos Луковит
Обслужването в хотела,ресторанта и механата е на високо ниво.Чисто и приятно е навсякъде.
Перфектно обслужване, много сме доволни. Вкусна храна, отзивчив персонал и всичко е на ниво.
Заслужава си да се посети.
здравейте,
много съм доволна от обслужването...целият персонал е отзивчив и любезен, неочаквано за малко градче като Луковит. С удоволствие бих отишла отново.
Страхотно обслужване, много добър и квалифициран персонал. Спа зоната е изключително добре поддържана с много хубава база! Храната беше супер! Ще посетим хотела отново! Благодарим за хубавото изживяване!
Страхотно обслужване, бих повторил, препоръчвам.
Хотела е супер.Чисти и хубави стаи.Храната е много вкусна и в големи порции.Водата в басейна е топла и има много хубав СПА център.Персонала е много любезен и отзивчив.Благодарим на всички от персонала-рецепция,сервитьори,камариерки и най- много на Борислав-спасителя,който е и екскурзовод и ни разходи до пещера Проходна и близките забележителности.Всичко в хотела е изпипано до детайли и там наистина човек се чувства специален.Ваучера е добре комбиниран.Благодарим Ви!Пак ще ви посетим.
dian 5
супер хотел,невероятно обслужване супер обстановка
5