Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 288 оценки от клиенти 288 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Изключително приятно място, хубав хотел, много чисто. Вежлив и усмихнат персонал. Единствената ми забележка е във връзка с вечерното меню, което е включено в офертата.
От страна на персонала на хотела се полагат максимални усилия за добро обслужване. Горещо препоръчвам за уикенд почивка.
Dora 5
Много ни хареса хотел “Дипломат Плаза“ гр. Луковит- чист,модерно,красиво и интересно обзаведен.Персоналът вежлив и усмихнат,СПА центърът чист и добре изглеждащ,единствено кухнята не ни допадна.Храната не беше свежа,нито вкусна,само пицата беше перфектна.
Много чисто и приятно.
Персоналът е много любезен и готов винаги да помогне.
Храната, която беше включена във ваучерите беше на много добро ниво.
Запознахме се с готини хора и си починахме отлично по време на празниците :)
Ще дойдем пак!
Много съм доволна от хотела от персонала.Всичко беше на ниво.
Хотелът беше страхотен! Нямаме никакви забележки. Персоналът беше изключително квалифициран и с невероятно мило отношение. Стаите-абсолютно изрядни и в страхотно състояние. "Обикновената" стая, в която бяхме, спокойно може да бъде предлагана и като "луксозна". Който избере хотел "Дипломат плаза", няма да сбърка!
Всичко беше на ниво! Хубав хотел, много топличко, включително и водата в басейна, хубава храна, СПА и обслужване. Препоръчвам за една релаксираща, спокойна, семейна почивка. За децата също е прекрасно.
4