Обекти в Белослав

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 1895 оценки от клиенти 1961 ревюта от клиенти
Обекти в Белослав
Невероятно място съхранило миналото, демонстриращо настоящето и с мисъл за бъдещето. Предизвиква невероятен интерес не само у децата, но и у възрастните. Страхотни сте, продължавайте така и занапред!
Rig 5
Различен и смислен начин за прекарване на част от уикенда. Възможност за обогатяване мирогледа на децата. Благодарим.
Посещението ни хареса много! Всички се забавлявахме чудесно, а персоналът е изключително любезен. Мястото е уникално и просто трябва да се посети!
Прекрасно изживяване, горещо препоръчвам!
Препоръчвам - получихме много повече информация и впечатления, отколкото очаквахме. Смислено прекарано време - и за малки, и за големи. Любезно посрещане, беседата е интересно поднесена за всички възрастови групи. Струва си да посетите музея - времето минава неусето.
Благодарим на домакините!
Интересна презентация. Нямаше как да не си купим лебед, рибка, пингвинче, лястовичка, цвете и т.н. А оцветяването на шишенца ни стана любимо преживяване. Със сигурност ще повторим.
Приятно изненадани останахме!Благодаря за добрата организация и милото посрещане.Децата също си изкараха страхотно!
С удоволствие го препоръчвам на всички,които не са ходили, да го посетят!
Изключително сме доволни от топлия прием и прекрасното отношение на служителите в музея. Беседата беше много интересна, децата бяха във възторг от майстора-стъклар, рисуваха на стъкло, получихме почерпка от служителите в музея и останахме изключително доволни от услугата. Горещо препоръчвам!
Бяхме заедо с дете на 6 години, тя сиди и не мърда кога гледа как правят фигурки от стъклото. Много на нас харесвахме.
изключително интересно и за масовия клиент понятно обяснение и визуално представяне на производството и декорацията на стъкло и стъклени изделия. Популяризирайте това начинание, защото младото поколение е необразовано в посоката на производство на материални блага, прекалено много е компютъризирано
3