Новини 0
3322
5 съвета за перфектна визия това лято Публикувано на 21 Юли 2022 ·

Слънце, море, сини вълни, а маникюра ти? Да изглеждаш и да се чувстваш добре това лято, въобще не е толкова трудно с малко помощ и правилните оферти. Обикновено имаме сто задачки - децата, работата, домакинстването и за маникюр, педикюр или пък някоя маска на лицето не остава много време. Казваме си “ще го направя довечера”, но вечерта идва, а ние сме толкова уморени, че въобще не ни се занимава с това. Най-лесно е, разбира се, да се доверим на професионалистите. Ето и нашите съвети как най-бързо, лесно и на добра цена да се почувствате добре.

  1. Маникюр и педикюр

Офертите за маникюр и педикюр обикновено са с 50-60% отстъпка. Залагаме, разбира се, на гел лака, за да може да се насладим на хубави ръце и крачета поне 15-20 дена. А и на плажа обикновеният лак е твърде невероятно да оцелее, нали? Цветовете за лятото са ярки, пастелни и съчетани със закачливи декорации. Винаги може да заложите и на класическия френски маникюр - подхожда на всичко и никога няма да излезе от мода. Добрата грижа за крачетата може да е съчетана и с нежна SPA терапия и лек масаж за цялостно усещане за лекота на движенията. Ако имаш проблем с ноктите, можеш да потърсиш и оферта за укрепване на слаби и чупливи нокти. 

     2. Терапия за коса и нова прическа

Слънцето, морската вода и горещото време се отразяват пагубно и на косата. Затова през лятото тя си изисква специална грижа, а защо не и нова свежа прическа? Възстановяваща терапия с инфраред преса, протеинова терапия, плазмотерапия, подхранваща терапия с Milk Shake - това са част от офертите за грижа за косата. Нов цвят, нова прическа в комбинация с нежно измиване на скалпа ще са необходимото допълнение, за да имаш зашеметяващ вид на всички летни снимки.

      3. Терапии за лице

Кожата е другото, на което трябва да отделим повече внимание през летния сезон. Слънцето нанася все повече вреди на кожата и макар да искаме хубав тен, трябва да помислим и за нейното състояние и защита. Освен подходящ и качествен слънцезащитен продукт, можем да се поглезим и с някоя хубава професионална терапия. Да, домашните маски са приятни, но в салона могат да ти дадат професионална грижа с видими резултати. Релаксираща терапия за лице “Българска роза”, терапия “Хавайска SPA въртележка”, терапии с шоколад. Разбира се, не подценявай и дълбокото почистване на лицето - било то класическо или с ултразвуков пилинг. Ако пък наистина искаш да се усетиш като кралица, заложи на терапия за лице със злато, диамантено микродермабразио или пък клетъчен лифтинг. Процедурите за лице са много и в офертите, със сигурност, ще намериш най-подходящата за твоята възраст, тип кожа и моментно състояние.

      4. Масаж и терапии на цяло тяло

Не само терапията на лице може да има отпускащ и подмладяващ ефект. Офертите за цяло тяло също могат да ти помогнат да влезеш в режим ваканция. Ако искаш да споделиш с половинката или приятелка, винаги можеш да заложиш на масаж за двама. Отделно има масажи с лечебна хималайска сол, “Златно блаженство”, шоколад, SPA терапия “Сънища от рози” и още много предложения като за истински принцеси. Харесай оферта, грабни ваучер и отиди в салона, където да се отпуснеш и да си починеш като за цяла седмица отпуска. 

      5. Епилации

Готова за плажа, често значи и гладка кожа. Дали ще е кола маска или лазерна епилация, ти ще решиш какво предпочиташ, за да се чувстваш максимално комфортно в тялото си. Цените на офертите стигат до 70% отстъпка, а поверяването в ръцете на професионалистите ще ти спести болка и ще гарантира резултата.

След всички тези съвети не забравяй обаче най-важното - за една хубава почивка имаш нужда преди всичко от любима компания, хубаво време и слънчево настроение. Това е гаранцията за успешна ваканция, независимо от сезона!