Новини 0
770
Знаем какво НЕ направи миналото лято Публикувано на 08 Юни 2022 ·

Можем много да си говорим за всичко, което направи миналото лято. Няма нужда да ни споделяш, но ние смело искаме сега да предположим какво не успя. Можеш да започнеш да си правиш списък, защото предположенията ни със сигурност могат да направят това лято още по-вълнуващо и интересно.

  1. Нощно гмуркане край Несебър

Ако вече си сертифициран водолаз, сигурно ти се искат някакви по-интересни предложения за гмуркане. Може би все още не си опитвал нощно гмуркане? Дълбочината е от 2 до 14 метра, а мястото е край Несебър. Осигурена е пълна водолазна екипировка, водолазен уред и фенер на марките "Tusa" и "BigBlue". Офертата е тук. Сигурни сме, че ще има какво да разкажеш на аверите. 

 

        2. Wakeboard или водни ски с инструктор

Морето предлага много възможности за забавление. Но, ако не ти се виси на плажа с книжка за поредна година, си натрупай нови емоции и повод за разкази като опиташ Wakeboard или пък водни ски. Разбира се, ще си имаш инструктор и цялостна екипировка. Може да пробваш с 30 минутки или пък направо с час. Офертата е тук, а на теб ти трябва само желание, широка усмивка и настроение за нови емоции.

            3. Парасейлинг 

Само си чувал тази модерна дума, но все още не си сигурен какво точно представлява. Нека обясним: при парасейлингът една лодка ще те държи във въздуха, докато се носиш с парашут, вързан за лодката. Сега си го представи и за двама - с любимия човек, например, как вятърът вее в косите ви, вие се наслаждавате на гледката и на тръпката от адреналина. Можеш да видиш офертата тук, а на любимия човек не казвай нищо, нека бъде изненада.

            4. Морско приключение с каяк

Сигурни сме, че си виждал островите "Свети Иван" и "Свети Петър" край Созопол. Може да си ги обикалял и с корабче. Това лято обаче можеш да опиташ едно съвсем различно преживяване. 3 часа каякинг около островите, плюс посещение на пещера и видеозаснемане и то само за 24.90лв на човек. Офертата е тук , а каяците са едноместно и двуместни, така че смело можеш да споделиш с приятел.

           5. Пикник на яхта

На пикник в гората може да отиде всеки. Сигурни сме, че и ти си помъквал добре заредена кошница към някоя полянка, за да хапнеш и пийнеш с приятели. Това лято обаче можеш да ги поканиш на пикник на яхта. Мястото е Созополският залив, а в офертата е включен и обяд, така че не почвай да търсиш кошницата. Сподели с приятели и си направете един незабравим 4-часов пикник в морето.

Всички оферти за сезона на приключенията, който вече започна те очакват тук