Новини 0
1160
Световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов идва в Античен театър Пловдив с шоуто си "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" 2022 на 1 юни Публикувано на 18 Април 2022 ·

Световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите” идва за 11-то си издание в Античен театър Пловдив, специално за деня на детето - 1-ви юни. Като специален жест към най-малките всички деца до 6 години влизат безплатно. 

Това е не просто спектакъл, а  истински шедьовър на сценичните изкуства, посветен на талантливите български деца.  Основна тема на спектакъла тази година ще бъде „Детето в мен“. За да подкрепят малчуганите, специално за събитието в Пловдив ще пристигнат редица световноизвестно изпълнители. Невероятният клоун Хуш Ма-Хуш отново ще ни „попилее от смях“, а носителят на 22 световни рекорда на Гинес – Фреди Нок, ще ни направи свидетели на спиращи дъха гледки, докато ходи по въже високо над земята и стреля с арбалет. Акробатите Братя Цеденос (Cedeno Brothers) от Еквадор и Белите братя (White Brothers) от Украйна, Тайнственият Пиер Маршан - Диаболо (Pierre Marchand Diabolo) от Франция, Оркестърът на Държавна опера Пловдив, танцьори, певци и още атрактивни изпълнители ще можете да видите в програма.

Деца и възрастни ще помечтаят заедно в това уникално шоу, изпълнено с много   настроение и смях, емоции и вълнуващи моменти. Запазете датата - 1 юни, от 20:30 часа на Античен театър Пловдив. Билети можете да намерите тук

Повече за Енчо Керязов:

Роденият е Елхово Енчо Керязов започва да се занимава с акробатика още на 6-годишна възраст. След като завършва спортно училище, той влиза в националния отбор на България по акробатика. Талантът му помага да се преориентира към цирковото изкуство, а след множество гастроли в цяла Европа, след 2000-та година започва самостоятелна кариера като еквилибрист. Основател е на фондация “Енчо Керязов”, чиято основна задача е ежегодното проследяване на таланти в България и връчване на награда.