Новини
408
Официални правила на играта ”Give Away с Lavera" Публикувано на 05 Август 2022 ·

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Give Away с Lavera", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

2. Продължителност на кампанията:

Кампанията стартира на 05.08.2022 г. (петък) с краен срок 15.08.2022 г. (понеделник) и важи за територията на България.
 

3. Описание на наградите:

На 16.08.2022 г. (вторник) ще бъдат обявени ЧЕТИРИМА печеливши, които да получат по ЕДНА награда от:

  • 3 комплекта Душ-гел Natural Superfruit с био асаи и био годжи бери (200мл) и душ-гел Mild Balance с био кокосово мляко и био семена от чия (200мл)
  • 1 комплект Слънцезащитен лосион SPF 30 (100мл), лосион за след слънце (200мл) и душ-гел Soft Purity с био водорасли и био ментова вода (200мл)

Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

 

4. Механизъм на кампанията:

Всеки фен на IG страницата на Grabo.bg и на Lavera_bg може да участвa:

  • Увери се, че си фен на IG акаунта на @lavera_bg и Grabo.bg
  • Тагни в коментар две приятелки, които са фенове на натуралната козметика на Lavera 
  • Сподели в стори за повече шанс за успех

 

5. Процедура по получаване на наградите:

Наградите са ЧЕТИРИи получаването им ще бъде уговорено между печелившите и Lavera. Наградата се тегли на случаен избор от всички коментирали и спазили условията.

 

6. Право на участие:

Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.
 

7. Отсъствие на парични алтернативи:

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

 

8. Прекратяване на играта:

Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.
 

9. Публичност:

С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук/Instagram. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.instagram.com/grabobg/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук/Instagram. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

 

10. Официални правила:

Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://grabo.bg/blog  за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 05.08.2022 (петък).