Новини
729
Правила на играта ”Спечели двоен билет за спектакъла “Sting the opera” в Античен форум “Августа Траяна” в Стара Загора на 13 Юли” Публикувано преди 2 месеца ·

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели двоен билет за спектакъла “Sting the opera” в Античен форум “Августа Траяна” в Стара Загора на 13 Юли”, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

2. Продължителност на кампанията:

Кампанията стартира на 30.06.2022 г. (четвъртък) с краен срок 07.07.2022 г. (четвъртък) и важи за територията на България.

3. Описание на наградите:

На 08.07.2022 г. (петък) ще бъдат обявени ТРИМА печеливши, които да получат по ЕДИН двоен билет за спектакъла “Sting the opera” в Античен форум “Августа Траяна” в Стара Загора на 13 Юли 2022 година.

Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

4. Механизъм на кампанията:

Всеки фен на страницата на Grabo.bg и на Държавна опера Стара Загора може да участва, като отговори в коментар под поста с играта на въпроса: "Кого би завел на опера в Античен форум Августа Траяна?"

5. Процедура по получаване на наградите:

Наградите са ТРИ и трябва да бъдат взети лично от касата на Държавна опера Стара Загора.Наградите се теглят с томбола на случаен принцип от всички коментирали и спазили условията.

6. Право на участие:

Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. 

7. Отсъствие на парични алтернативи:

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

8. Прекратяване на играта:

Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

9. Публичност:

С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.facebook.com/grabobg/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

10. Официални правила:

Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://grabo.bg/blog  за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 30.06.2022 (четвъртък).


 

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се