Новини
688
Правила на играта Онлайн играта ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци" Публикувано преди 1 месец ·

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.


 

2. Продължителност на кампанията:

Кампанията стартира на 18.05.2022 г. (сряда) с краен срок 02.06.2022 г. (четвъртък) и важи за територията на България.
 

3. Описание на наградите:

На 03.06.2022 г. (петък) ще бъде обявен един печеливш, който да получи следната награда: 

 2 нощувки за двама в двойна Делукс стая на база All inclusive в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци, плюс:

• Напитка за "Добре дошли";

• 3 външни басейни с 2 аквапарка;

• 2 отопляеми закрити басейна и на двата хотела;

• Сауна;

• Джакузи;

• Ползване и на аквапарка и SPA центъра на Хотел Prestige Hotel & Aquapark**** (в непосредствена близост до хотела);

• Фитнес;

• Безжичен интернет в стаите и общите части;

• Сейф в стаята;

• Детски развлекателен център - с игри за децата;

• Дневна и вечерна анимация за деца и възрастни.

 

All Inclusive пакетът включва:

• Закуска (07:30 - 10:00ч) на бюфет в основен ресторант;

• Снакс (10:30 - 11:30ч) до Pool бара и в сладкарницата до басейна;

• Обяд (12:00 - 14:00ч) на бюфет в основен ресторант;

• Снакс (15:30 - 17:00ч) до Pool бара и в сладкарницата до басейна;

• Вечеря (18:00 - 21:00ч) на бюфет в основен ресторант;

• Топли напитки, сокове, сода, минерална вода, кафе и чай (07:30 - 10:00ч) в основен ресторант;

• Топли напитки, сокове, сода, минерална вода, кафе, чай, бира, вино, местен алкохол и коктейли (10:00 - 23:00ч) в лоби бара и на бара около басейна;

• Тематични вечери - българска фолклорна, средиземноморска и барбекю.
 

 Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в периода от 04 юни до 30 септември 2022 година в дни по избор на печелившия, според заетостта на хотела и не важи за настаняване по време на официални празници.

Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

 

4. Механизъм на кампанията:

Всеки фен на страницата на Grabo.bg и на Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club може да участва, като отговори в коментар под поста с играта на въпроса: "С кого ще споделиш морската си почивка?"

 

5. Процедура по получаване на наградите:

Наградата е ЕДНА и получаването й ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата. Наградата се тегли на случаен избор от всички коментирали и спазили условията.
 

6. Право на участие:

Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.
 

7. Отсъствие на парични алтернативи:

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.
 

8. Прекратяване на играта:

Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

 

9. Публичност:

С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.
 

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.facebook.com/grabobg/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

 

10. Официални правила:

Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://grabo.bg/blog  за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

 

Настоящите правила влизат в сила от 20.05.2022 (петък).


 

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се