Новини 6
23348
Нова страница с ваучери Публикувано на 09 Ноември 2011 ·
Здравейте! Отскоро въведохме няколко новости в страничката, където се генерират всичките ви ваучери. Нека да ви ги представя!

След като си грабнете успешно ваучер от Grabo.bg, той попада във вашия потребителски профил, в страницата "Моите ваучери". Старият изглед на тази страница беше направен преди самото началото на сайта, през Септември миналата година. От тогава мина доста време, натрупахме много потребители, голяма част от които с много на брой ваучери. За да бъда по-конкретен: 6775 потребители имат 10 или повече ваучера в потребителскте си профили. За да улесним именно тях - най-запалените грабомани, решихме да направим ревизия на функционалността и структурата за менажиране на ваучерите.

В горната част на новата страница с ваучери има няколко удобни филтъра, с които бързо и лесно можете да преподредите ваучерите в профила си. Така, дори да имате много повече от 10 ваучера (например 100, имаме и такива потребители), можете да ги филтрирате по категория и винаги лесно да намерите конкретната оферта, която търсите. Също така, можете да използвате и търсачката. Освен по ключова дума, тя търси и по номер на ваучер.

Основната разлика в новата визия на страничката "Моите ваучери" е, че ваучерите са стиковани по оферти. На първия екран виждате всички оферти, от които имате поне един ваучер. При клик, виждате всички ваши ваучери за конкретната оферта.



Първоначално, когато отворите страницата за преглед на ваучери към оферта, вашите ваучери са “затворени” и от тях се вижда само номерът и секретният код. Маркираните като използвани ваучери са оцветени в бледо сив цвят. При клик върху конкретен ваучер, той се “разтваря” и можете да видите всичките му параметри, както и да го разпечатате, редактирате или архивирате. Архивиране на ваучер е понятие, което въвеждаме с тази нова версия на страницата и означава нещо като изтриване на ваучер, но с възможност по-късно отново да бъде възстановен. Архивиран ваучер можете да намерите, като изполвате филтъра и отидете на "Архивирани".



Запазена е функционалността, която ви позволява да разпечатате ваучера директно през браузъра, както и да го свалите като PDF файл или MS Word документ.

Надявам се бързо да свикнете с промяната! Ако имате въпроси или откриете бъг докато ползвате страницата, можете да напишете коментар тук в блога или да ни пишете на !
Коментари
Страхотно е! Вече архивирах няколко стари ваучера .... :)
Преди 12 години
NADYA и mmm mmm харесват това
Определено! Доста ми се пречкаха използваните ваучери, а сега е супер прегледно и подредено! :)
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Удобно и приложимо. Благодарско! :)
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Друзя, хайде да болтнете "оставащите дни", да се вижда лесно.
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Много добре стана това, че можем сами да маркираме използваните ваучери. Благодаря!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Много добра е новата опция! :) Лайк!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.