Отзиви от клиенти за Студио The Angels:
Всички оферти
Много съм доволна! Дамата е много мила, съобрази се изцяло с моите желания. Салонът е хубав и хигиената е на ниво! Направих си маникюр и педикюр и много си ги харесвам!
nina 5
Много съм доволна от услугата.Педикюра е страхотен!
Маникюр на три дни . Рисунката се обели. Пръстът ми кървеше.Счупи се един връх. Формата и различните дължини са без коментар . "Френският" маникюр,за който доплатих 5 лв. е трагедия.Отмени часа в последния момент и после закъсня пак с 45 минути. Пари на вятъра..
Чудесно извършена услуга на добра цена. Много съм доволна. Със сигурност ще използвам отново услугите на Поли. Препоръчвам.
Останах много доволна от услугата, момичето я изпълни с много професионализъм и енергия. Обстановката в салона е много приятна, маникюристката е мила и внимателна. Определено бих я посетила отново и горещо препоръчвам
Работи много внимателно и се съобразява с клиента!
Момичето е много мило, но определено има, какво да учи. Неравномерно поставен гел, някои от ноктите ми бяха криви, на втория ден имах стчупен нокът, а на седмия ден и останалите го последваха. :) кожичките ми не бяха почистени добре. Реших да дам шанс и опитам нещо ново, но определено беше грешка.
Става, има какво да се подобри в рисуването.
Покажи още ревюта