Ресторант Тринадесетте стъпала е единственият в България рицарски ресторант. Заведението е изключително оригинално и интересно. Интериорът е изцяло от фрески и естествен камък. Любопитното е, че за фреските е използван извлек от боята на Леонардо да Винчи и всяка със своята уникалност носи послание от света на рицарите и провокира мисълта за славни времена, изпълнени с благородство и чест.

Тези от вас, които са по-впечатлителни и имат набито око могат да забележат 13 различни символни елемента, които имат скрит смисъл и провокират въображението. Пример за това е картата на България, която е изобразена огледално на един от таваните. Ако се чудите защо картата е обърната наопаки - погледнете в чашата си и ще видите как тя е побрала цялата ни родина. Другите енигми оставяме на вас.

Оборудването е по най-съвременните стандарти, а храната е съобразена с българските кулинарни традиции. Всичко се приготвя с внимание и любов, и ако атмосферата ви се е сторила привлекателна и интересна, то храната със сигурност ще ви накара да идвате по-често. Ресторантът предлага на своите посетители 140 места:

Зала Империя 1 етаж 30 места;
Зала Империя 2 етаж 30 места;
Зала Барбекю -1 етаж 40 места;
ВИП зала -1 етаж – 13 места;
Рицарска зала – 40 места;

Уникални лятна градина и тераса. Завладяваща рицарска обстановка, неповторима кухня, рицарско обслужване! Това са хора на честта! Заповядайте, очакват ви!

Ресторант Тринадесетте стъпала участва в Grabo.bg от 17 Януари 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Други популярни оферти
Автомивка Grillo -65%
Цена:
1480лв
42.80лв стойност
65% отстъпка
Иванова механа -50%
Цена:
855лв
17.10лв стойност
50% отстъпка