Отзиви от клиенти за Онекс Тур:
Всички оферти
Страхотна оферта
vera 5
Всичко беше страхотно!Екскурзоводът Нурай, прекрасен човек, всичко се обесняваше и показваше на всички екскурзии. Хотелът, уникален. Персонала изк.любезен, храната много вкусна и разнообразна. Силно препоръчвам, бих повторила.
Хотел Magik Beach е много по-красив отколкото на снимките, аниматорите организираха програма всяка вечер! Организацията беше много добра, коледната вечеря беше впечатляваща, а екскурзоводът Нурай се погрижи за това цялата програма да протече идеално! Препоръчвам!
Всичко беше страхотно, препоръчвам агенцията. Хотела беше много хубав!
Всичко беше страхотно, и почивката, хотелът и пътуването също, със огромно желание до година бих отишпа пак ❤️
Много коректен се оказа сайта на грабо. По грешка заплатих грешен ваучер, звънях им и в същия ден разрешиха проблема. Много доволна.
Както винаги екипът на Онекс беше на ниво. Хотел Сиера в Шарм е прекрасен с невероятно обслужване. Представителят на Онекс имаше непрекъсната връзка с нас чрез Вайбър. всеки можеше да си постави въпрос и проблем.
Екскурзията и организацията беше невероятна.
Голяма измама. Не ползвайте услугите на тази фирма. Представения за 4* хотел Жанет няма такава категория и е най-мизерното място, в което сме отсядали. Мръсотия, акари, няма почистване на стаите, няма осветление и т. н. Прилагам снимки. Агенцията не съдейства по никакъв начин.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ОНЕКС ТУР!
1. Екскурзоводът го интересуваха само парите, които ще получи за екскурзиите, без изобщо да обясни какво ще получим срещу тях.
2. Групата, с която пътувахме бяха най-големите селяци на света - невъзпитани и шумни. Показаха си маниерите и по време на полета, като никой не благоволи дори да им направи забележка.
3. Хотелът - храна, хигиена .. ужас.
4. Хората в Тунис са страхотни!
5. Екскурзиите по-скъпи от тези в Дубай..смешно. Ако си намерите местен гид е по-евт
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)