Отзиви от клиенти за Онекс Тур:
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ОНЕКС ТУР!
1. Екскурзоводът го интересуваха само парите, които ще получи за екскурзиите, без изобщо да обясни какво ще получим срещу тях.
2. Групата, с която пътувахме бяха най-големите селяци на света - невъзпитани и шумни. Показаха си маниерите и по време на полета, като никой не благоволи дори да им направи забележка.
3. Хотелът - храна, хигиена .. ужас.
4. Хората в Тунис са страхотни!
5. Екскурзиите по-скъпи от тези в Дубай..смешно. Ако си намерите местен гид е по-евт
Слънчево, тихо и спокойно място. Морето е разкошно-топло и с пясъчно дъно. "Онекс турс" бяха много коректни и органозирани.
Потресен съм, че представителите на фирмата, които са в Египет, за да пазят нашите интереси, да ни предпазят от всякакви измами (поне информативно да се споделят) бяха срещу нас, дори и в комбина тъй като скрито им се даваха пари от направения оборот! Отвратителна гледка!
Давам пример: за всяка от пирамидите имахме по 15 мин, а за изтръгването на пари от нас в парфюмерията 3 часа?!?!?
Трябваше ни ден и половина, за да намерим местни агенции, които предлагат качество, коректност и сигурност.
Всичко бе организирано добре. Доволни сме.
оля 1
Не сме доволни,защото 1во полета за отиване беше преместен,заради което загубихме цял ден.Допълнителните екскурзии са доста по-скъпи,от тези ,които се предлагат на място.Разглеждането на пирамидите беше свързано с посещение на места,от които да си купуваме неща и чиста загуба на време.Хотела и храната бяха ОК.Връщането беше с междинно кацане,за което разбрахме на момента.Пак загуба на време.
Galina 5
Много сме доволни!
Доволна!!
никога повече с тази фирма . Първо искахме да си платим доп. екскурзии на място в България - не може . На място ти обявяват по-високи цени . Ако си закупиш същата екскурзия от рецепция - двойно по- ниска цена . Представителите на фирмата въоще ги няма - и като присъствие ,и като информация не са ти полезни с нищо . Нищо обяснено няма като хората . Ако разчиташ на тях на място - загубен си . Да , ниски цени предлагат , на за сметка на обслужване .
Почивката ни беше невероятна!
Хотел "Зодиак" в Тунис определено не е 4 звезди, а 2 максимум.Първата стая, в която бяхме настанени, беше с тежък въздух в стаята, неработещ климатик, скъсани пердета, мухъл и мръсотия във ваната в банята, липсващи възглавници на детските легла, пожълтели чаршафи. Наложи се да поискам друга стая, която беше една идея по-добра, но климатикът отново не работеше.Нощният полет обратно също не беше ок за малки деца, а и не само за тях.Храната беше еднообразна.Екскурзоводът неподготвен.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)