Онлайн курс по английски език с четири нива по избор, 6, 12 или 24-месечен достъп, плюс възможност за сертификат и бонус - мобилно приложение за гласов превод в реално време, от Urocite

Онлайн курс по английски език с четири нива по избор, 6, 12 или 24-месечен достъп, плюс възможност за сертификат и бонус - мобилно приложение за гласов превод в реално време

На кое ниво сте стъпили или целите да достигнете по английски? Urocite ще ви съдейства онлайн да ги усвоите повече от успешно!

Онлайн курс по английски език:

Варианти на офертата:
За нива А1, А1 Плюс, А2 и А3 с 6-месечен достъп 9.90 лв Грабни
За нива А1, А1 Плюс, А2 и А3 с 12-месечен достъп 14.90 лв Грабни
За нива А1, А1 Плюс, А2 и А3 с 24-месечен достъп 19.90 лв Грабни
За нива В1, В1 Плюс, В2 и В3 с 6-месечен достъп 9.90 лв Грабни
За нива В1, В1 Плюс, В2 и В3 с 12-месечен достъп 14.90 лв Грабни
За нива В1, В1 Плюс, В2 и В3 с 24-месечен достъп 24.90 лв Грабни
Повече за курса
За всяко отделно ниво получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• 14 теста за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се,. Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език ниво - според избрания вариант, съответно А1, А1+, А2 и А3 А3 или В1, В1 Плюс, В2, В3, а така също и да научите стотици нови думи. Ниво А+ е подходящ за хора с базово ниво по английски език, желаещи да си припомнят или да надградят наученото, като нивото е с по-голяма насоченост към практически упражнения. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него. Нивата са съобразни с европейската езикова рамка, като нива А3 съответства на ниво А2+ от рамката, а ниво Б3 съответства на В2+ от рамката.
Повече за бонуса
Бонусът представлява гласов преводач в реално време от български на английски език и от английски на български. Преводачът ще ви бъде от страхотна полза както за изучаване на английски език, така и за справяне в реално време със ситуации във англоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
1. Българска реч във английска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
2. Английска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 30 Май до 13 Септември 2024г.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят.
 • След грабване на ваучера, трябва да изпратите e-mail на info.urocite@gmail.com със следната информация:
  - Наименование на офертата и избрания вариант от нива;
  - Номер и секретен код на ваучера;
  - Избраното/ите от Вас потребителско/и име/на на лицето, което ще ползва ваучера (Вашето или на човека, за когото сте грабнали ваучера);
  - Имейл, на който да бъде осъществена регистрацията в Urocite;
  - Телефон за връзка.
 • До 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6, 12 или 24-месечен достъп (според избрания вариант) до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание за получаване на физически сертификат за преминат дистанционен курс, потребителят изпраща в системата данните си, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете на техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си.

Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс по английски език с четири нива по избор, 6, 12 или 24-месечен достъп, плюс възможност за сертификат и бонус - мобилно приложение за гласов превод в реално време
Топ цена: 990лв Грабни ваучер
36грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (848)
Уроците са приятни, харесаха ми.
Venko 5
Перфектно поднесени уроци, лесно за запаметяване!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)