Вариант 1:
• Vinifera’s Amaretto - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005, отлежало във френски барик. Обогатено с настойка от свежи бадеми. Богато и плътно на вкус, с нюанси на бадем, лешник, шоколад, какао, кафе, ванилия и далечен намек за пъпеш. Изискано тяло и наситено кехлибарен цвят. Дълъг,
хармоничен финал.
• Vinifera’s Rosetto - Розе от сорта Мавруд, реколта 2005. Изготвено по оригинална рецепта за „Вино от рози“. Свежо вино, с аромат и вкус на българска роза, червени горски плодове и цитруси. Нежен финал с приятна нотка екзотика.
• Vinifera’s Apricotto - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005, отлежало във френски барик. Обогатено с настойка от сушени кайсии. Интензивен аромат и вкуса на кайсия, цветя, ябълки, слама, както цитруси. Фино вино с добре заоблено тяло и цвят на кехлибар.
• Vinifera’s Grapefruitto - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005,
отлежало във френски барик. Свежо, с настойка от изсушени грейпфрут и портокал. Благороден златист цвят и блясък. Във вкуса изпъкват цитруси, полски цветя, киви и тревни нюанси. Тялото е добре заоблено, а финалът - нежен.
• Vinifera’s Cherrytto - Вино от сорта Каберне Совиньон, реколта 2006, отлежало в български дъб. Обогатено с екстракт от обезкостени, зрели череши. Изискан цвят на тъмен рубин. Плътно и сочно, с аромат и вкус на череши, червени костилкови плодове, шоколад, кафе, канела и нотка на червен пипер. Хармоничен и дълъг финал.
• Vinifera’s Amaretto Dark - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005,
отлежало във френски барик. Обогатено с настойка от свежи бадеми и карамел. Богато и плътно на вкус, с нюанси на бадем, лешник, шоколад, какао, кафе, ванилия, карамел и далечен намек за пъпеш. Изискано тяло и наситен цвят. Балансиран и нежен финал.
• Vinifera’s Montilatto - Вино от сорта Каберне Совиньон, реколта 2006, отлежало в български дъб. Обогатено с екстракт планински билки. Благороден цвят на рубин. Плътно и сочно вино, с аромат и вкус на билки, пчелен мед, червени костилкови плодове, шоколад, кафе, канела и нотка на червен пипер. Комплексно, с изискан финал.
• Vinifera’s Floretto - Розе от сорта Мавруд, реколта 2005. С екстракт от полски цветя и билки. Искрящ розов цвят и приятен блясък. Свежо, комплексно вино с аромат и вкус на цветя, червени горски плодове, билки, люцерна, слама. Финно тяло с балансирана структура и нежен финал.
• Vinifera’s Mandarinitto - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005,
отлежало във френски барик. Свежо, с настойка от изсушени кори от мандарини. Благороден златист цвят с изящен блясък. В аромата и вкуса изпъква мандарина, киви и тревни нюанси. Тялото е сочно, с приятна нотка сладост. Интензивен, свеж финал.
• Vinifera’s Melonitto - Вино от сорта Шардоне, реколта 2005, отлежало във френски барик. Свежо, с натурален извлек от пъпеш. Интензивен златист цвят. Във вкуса доминира пъпеш, полски цвят и прясно окосена трева. Хармонично, с далечна нотка на киви и грейпфрут. Заоблено, нежно тяло и продължителен послевкус.
Вариант 2:
Royal Originalle - Перлата в колекцията от високоалкохолни напитки Royal. Този диджестив е изготвен по специална технология от винен дестилат на Мерло и Каберне Совиньон. Отлежал 7 години в средно изпечен френски барик, с 27 вида билки и мед. Кафе, какао, шоколад, ванилия, мока, благородна дървесина и пушек, са малка част от комплекса усещания, които Royal Originalle Ви предлага. Богато и плътно, добре заоблено тяло със комплексен букет и вкус. Завладяващ финал, с нотки на бадем. За да се насладите напълно на Royal Originalle Ви препоръчваме да го сервирате добре охладен, в комбинация с десерти, пури или кафе.
Вариант 3:
С това Розе винарска изба „Villa Vinifera” ви предлага да изживеете една невероятна емоция. Да се откъснете от тривиалното ежедневие и да се насладите на нещо наистина различно и все пак толкова близко. Като случайна среща с отдавна забравен приятел, който макар и променен с годините е запазил от себе си. Комплексът от аромати на горски плодове, малини, ягоди, конфитюр, минерални тонове и смокини, типичен за сорта Мавруд присъства, но под друга форма. Тук тялото е фино, заоблено и неангажиращо, с добре балансирана свежест.