Екскурзия до Мегаполиса на света - Истанбул през лятото: 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин, от Юбим Холидейс

3-4 дни трудно ще ти стигнат да опознаеш Истанбул, но ще видиш неговите емблеми и ще усетиш специфичното му излъчване. Грабни си екскурзията, предложена от Юбим Холидейс!

Екскурзия до Истанбул с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт:

Варианти на офертата:
С отпътуване на 6 или 13 Юни 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 20 или 27 Юни 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 4 или 11 Юли 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 18 или 25 Юли 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 1 или 8 Август 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 15, 22 или 29 Август 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 5 или 12 Септември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 19, 20 или 26 Септември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 3, 10 или 17 Октомври 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 24 или 31 Октомври 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 7 или 14 Ноември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 21 или 28 Ноември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 5 Декември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
С отпътуване на 12 или 19 Декември 165 лв на човек плати сега 33 лв Грабни
Офертата включва
• Транспорт с лицензиран автобус от София, с възможност за качване от Ихтиман, Пазарджик и Пловдив;
• 2 нощувки със закуски в хотел Lal 3* или подобен в Истанбул;
• Посещение на фирмен магазин за захарни изделия и фирмен магазин за кожени дрехи и аксесоари;
• Посещение на Одрин;
• Водач от туристическата агенция.
Допълнителни услуги
Може да доплатите към туроператора за:
• Ползване на двойна седалка от един турист - 80лв;
• Панорамна обиколка на Истанбул - 15 евро;
• Разходка с корабче по Босфеора - 17 евро;
• Разглеждане на султанския дворец Долмабахче - 50 евро (с включена входна такса);
Обиколна екскурзия в азиатската част на град Истанбул - 30 евро (без включен билет за панорамния асансьор на кулата Чамладжъ);
• Трансфер до МОЛ Венеция - 10 евро;
• Трансфер до Виа порт Марина и посещение на пеещите фонтани (без включен билет за вход в парка с лъвове и аквариума) - 20 евро;
• Посещение на аквариум Istanbul - 30 евро;
• Посещение на джамията Чамладжъ и пеещите фонтани - 17 евро
• Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 45 евро.
• Куверт за местно атракционно заведение Гар Мюзик Хол - 30 eвро.
Програма
1 Ден
Отпътуване от София в 19:00ч, в 19:30ч от Ихтиман, в 20:00ч от Пазарджик, в 20:30ч от Пловдив. Нощно преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.

2 Ден
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел 3*. (Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14:00 ч). Кратка почивка.

По желание (срещу доплащане) в 07:45ч панорамна обиколка с автобус на Истанбул. Ще посетим историческият център да града, където ще бъде пешеходната част от обиколката ни. Ще посети площад Хиподрума, на който се намират най-древните паметници на Константинопол на над 3400г - Трите обелиска, фонтанът на кайзера Вилхелм II, ще чуем интересната историята на Синята джамия и ще я видим отвън (в свободното време, който желае може да я посети) и също така джамията (византийска базилика) Св. София (отново, ще я видим само отвън, и който желае може да я посети в свободното време). Базиликата Св. София е един от най-ярките образци на византийската архитектура и отново е действаща джамия. След това, ще посетим Българската желязна църква Свети Стефан, следва посещение на Цветния квартал Балат, където ще имате свободно време за кафе, чай или разходка. Разходка с корабче по Босфора (срещу допълнително заплащане). В 13:30ч с продължителност около 2 часа. Корабът отплава от залива "Златния рог", преминавайки под моста "Галата" и продължава покрай двата бряга на Босфора, където са разположени едни от най-живописните квартали на Истанбул, със своите исторически сгради: двореца Долма Бахче, Чираан Палас - един от най-скъпите хотели в Европа, който се помещава в бивша султанска резиденция, крепостта Румели Хисар, частни вили, сред които традиционните за Босфора "ялъ", двореца Бейляр бей, Момината кула и др. По желание (срещу допълнително заплащане) посещение с местен екскурзовод на двореца Долма Бахче - новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност - неговите над 200 помещения са богато декорирани със злато, сребро и кристал. Тук се намират един от най-големите полилеи в света и картини на известни европейски художници. Дворецът става дом на шестима султани както и на първия президент на Република Турция, Кемал Ататюрк, който прекарва последните дни от живота си в него.
Вечерта по желание (срещу доплащане):
• 20:00ч вечеря в ресторант с турска шоу-програма Гар Мюзик Хол - куверта включва програма, вечеря и неограничена консумация на алкохолни и
безалкохолни напитки;
ИЛИ
• 19:15ч вечеря на кораб по Босфора - куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

3 Ден
Закуска. Обиколка с автобус в Азиатската част на Истанбул (срещу допълнително заплащане). В 07:45ч, преминавайки през първия мост над Босфора, се отправяме посока панорамна гледка на брега на Босфора, от която ще може да направите своите снимки с гледка към "Момината кула". Продължаваме към най-красивият летен дворец на Османската империя Бейлербей. Изящният дворец през годините е използван за лятна резиденция, заради прохладата и гледките, които се разкриват към Босфора, но освен това е служил и за място, където са отсядали и са се забавлявали гостуващи държавни глави и други представители на властта. Пикантните истории на двореца разказват, че през 1869 година императрицата на Франция Юджин е била зашлевена по лицето от майката на султана, защото имала дързостта да влезе в Бейлербей, хванала Абдулазис под ръка. След посещението на двореца, се отправяме към най-новата телевизионна кула "Чамладжъ" , където по желание срещу доплащане , ще можете да се качите с панорамен асансьор до 34 етаж и да се насладите на невероятна 360 градусова гледка към град Истанбул. Връщане в хотела. Свободно време или по желание (срещу доплащане) в 09:00ч посещение на Mega Outlet Venezia (срещу допълнително заплащане). Там ще имате възможност да се разходите с гондола по Канале Гранде и да се отдадете на шопинг в многобройните бутици на световно известни марки. В 13:30ч екскурзия до най-новият комплекс на Истанбул - Виа Порт Марина в Азиатската част на града и Watergareden (срещу допълнително заплащане). Там, ще разгледате Парка на лъвовете, който се разпростира на площ от 8 декара и събира всички видове от семейство котки, донесени от различни краища на света, включително и белите лъвове от Африка. Ще може да посетите Пиратският остров - Истанбулският Дисниленд, където освен най-различни влакчета и съоръжения, може да посетите парка на крокодилите, изложени в различни местообитания според вида им с възможност да видите влечугите, които виждате в документалните филми, и да ги опознаете по-добре. Аквариума със най-дългият стъклен подводен тунел от аквариумите в Истанбул, с 12000 вида водни обитатели в 47 различни тематични изложби. На територията на комплекса се намира най-красивото яхтено пристанище на Истанбул и също така ще може да пазарувате в магазините във Via port Marina Outlet Shopping center. Продължаваме към Watergarden който впечатлява посетителите си със светлинно, звуково и огнено шоу на "Пеещите фонтани". Басейнът е ситуиран на площ от пет хиляди квадратни метра в сърцето на комплекса, а около него терасовидно са разположени ресторанти , кафенета и магазини. Свободно време или по желание (срещу допълнително заплащане) Трансфер до мол Флория. Посещение на най-големия и най-новия аквариум. Той има множество зали, богато разнообразие от морски обитатели, като огромни и любопитни скатове, страховити акули, риби-клоуни, зала "Антарктида", "Тропическа зала" и много други. Свободно време за разглеждане на аквариума и шопинг. Връщане в хотела.

Вечерта по желание (срещу доплащане):
• 20:15ч вечеря в ресторант с турска шоу-програма Гар Мюзик Хол - куверта включва програма, вечеря и неограничена консумация на алкохолни и
безалкохолни напитки;
ИЛИ
• 19:15ч вечеря на кораб по Босфора - куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

4 Ден
Закуска. Отпътуване за Одрин. Престой в центъра на града за кратка почивка. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 6 Юни до 28 Ноември 2024г.
 • С предварително записване на: 088 66* **** (покажи) и сключване на договор с туроператора, до 3 дни след издаване на ваучер. При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
 • Доплащането на остатъка от сумата към туроператора трябва да се извърши до 14 дни преди датата на пътуване.
 • Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая при настанени съответно двама.
 • Доплащане за настаняване на един възрастен в самостоятелна стая - 100лв за хотел 3*.
 • Доплащане за дете до 7 ненавършени години към туроператора 130лв.
 • Медицинската застраховка е задължителна при пътуване в чужбина. Може да доплатите към туроператора за застраховка на ЗК Уника с покритие 2000 евро:
  - за лица до 65 ненавършени години;
  - за лица от 65 до 70 ненавършени години - 8лв;
  - от 70 до 75 ненавършени години - 10лв.

  Лица над 75г не се застраховат.
 • Агенцията не носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
 • Необходими документи: валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта. За деца до 18г, пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите (оригинал и копие).
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Юбим Холидейс

Юбим е една от първите фирми в страната, занимаваща се с транспортна дейност още от създаването си през 1991 година. С течение на времето като основен предмет на дейност се утвърждава превоз на пътници и туризъм в чужбина и страната.

Постепенно фирмата си извоюва и задържа стабилни позиции на международния и българския пазар като транспортна фирма. Фирмата притежава лиценз № 0091 за извършване на международен автомобилен превоз на пътници и лиценз № 00602 за туроператор.

Прочети още
Офертата е осигурена от ЮБИМ ХОЛИДЕЙС ЕООД, ЕИК: 207240516 (Юбим Холидейс).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Екскурзия до Мегаполиса на света - Истанбул през лятото: 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Топ цена: 165лв Плати сега: 33лв
Цена:
165ЛВ
Плащаш сега:
33ЛВ
Доплащаш на място:
132ЛВ
Какво е това?
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Пиротска 3 088 66* **** (покажи) yubim.eu Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч.
Отзиви от клиенти (139)
Всичко беше чудесно. Ани, нашата туристически агент беше точна и коректна. Отговаряше бързо на всички наши въпроси. На дестинациитуе, на които спирахме часовете се спазваха и пътуването ни вървеше по план. Препоръчвам!
Използвала съм услугите на компанията няколко пъти.Любезни служители,проверени хотели и комфортни автобуси!
Страхотни! Благодарим ви от сърце!🫶
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)