Отзиви от клиенти за ТА Юбим:
Всички оферти
Всичко беше много добре организирано, екскурзоводката на ниво и хотела също. Само престоят ни в Одрин беше много кратък 40мин.
Веси
Разочарована съм от хотела в който бяхме настанени в Истанбул Grand gara .
Екскурзоводките не се поинтересува дали са се настанили в хотела всички и те самите бяха се настанили преди нас....за нас нямаше свободни стаи в х-ла и бяхме настанени в стаята на персонала в 16ч......и чак на другия ден бяхме преместени в др.стая.....
Всичко беше много добре. Спазваха се часовете за всички допълнителни екскурзии. Успяхме да видим всичко по програма и никъде не се наложи да чакаме на опашки. Бяхме на Великден и дори ни организираха посещение на Църква в събота вечерта преди самия празник. От фирмата бяха помислила за всичко.
Организацията беше на супер ниво. Екскурзоводите бяха любезни и възпитани. Храната в хотела беше добра. Без проблем бихме пътували отново с Юбим :)
Лоша организация и неспазване на обявената програма. Оставиха ни насред Истанбул сами да се прибираме до хотелите без водач и насоки.
Ние бяхме от хората предпочели индивидуални обиколки на забележителностите в Истанбул, така че нямам отношение относно екскурзоводката в груповия обход.Хотелът беше сносен за този пик.Програмата не беше изпълнена.Въпреки това, се върнахме с положителни емоции от видяното и нови приятелства!
Изключително слаба организация, екскурзоводката Вени беше невменяема, говореше на туристите като на бавноразвиващи хора, преди тръгване за посещение на даден обект ни броеше по 20 минути. С 30 минути закъснение се тръгваше всеки път, даваха недостатъчно време за обиколка на парк Емигрян, площад Таксим, както и за моловете! Хотела беше възможно най-мизерния, за закуска имаше салати! Много съм възмутена, разочарована и недеволна! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗИ ФИРМА НА НИКОГО!!!!
Услугите са много достъпни и улеснени.Продължавайте в същия дух.Поздрав за екипа от доволен клиент
Много коректно отношение, бързина и отзивчивост. С нетърпение очакваме екскурзията.
Покажи още ревюта
За 3183 дни публикувахме 155423 оферти, които се разграбиха
6 918 136 пъти, спестявайки 141 697 29348 лв на 587 870 грабомани!