Студио VS Dance

Ние сме танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес.

Преподавателите от Studio 'VS DANCE' са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура. Те често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприятия и като лектори на семинари и събития, като ОnFest, Fanta Dance Festival Sofia Dance Week и други. Може да видите наши интервюта в редица онлайн списания и медии, свързани с хип-хоп и танцовата култура като цяло и не само. Голям брой от организираните батъли са печелени именно от наши танцьори! Стараем се да развиваме street "сцената", като изграждаме едно позитивно и отворено за всички танцово общество, в което всеки може да се развива в духът на хип-хоп културата, но обръщаме голямо внимание и на комерсиалната шоу-бизнес страна на нашата, която дава професионално развитие на нашите танцьори!

Екипът на 'VS' е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Вяра Атова,100 Kila, Алекс Раева, Dj Doncho, Santra, Графа, Spens, Део, Дороти Такева, Аlex P, Camorata, T.H.A., Куц и Клец, Big Sha, Rudi, Duli, Muden и Kukushev и др. Поканени са и от баскетболния състав на Левски и oтборът ни по Американски футбол "Софийските мечки" за мажоретен състав. Официален DANCE TEAM на БМВ Клуб България 2013 и 2014. Участия в рекламни клипове на Coca Cola, Adidas, Kamenitza, Pepsi, Мтел и други.

VS Dance участва в Grabo.bg от 20 Декември 2013

Прочети още
Най-нови оферти от VS Dance:
-50% 4 посещения на Dance Fitness - страхотна фигура с танци
4 посещения на Dance Fitness - страхотна фигура с танци
Цена: 16лв
32лв
·Грабнати ваучери15 · Грабомани закупили офертата13 · Преглеждания на офертата4966
Дата на стартиране на офертата07.11.2014г · Офертата се е промотирала 10 дни10
-50% 4 посещения на Dance Fitness - страхотна фигура с танци
4 посещения на Dance Fitness - страхотна фигура с танци
Цена: 16лв
32лв
·Грабнати ваучери19 · Грабомани закупили офертата17 · Преглеждания на офертата8408
Дата на стартиране на офертата03.10.2014г · Офертата се е промотирала 10 дни10
-50% Месечна карта с 4 посещения на клас по танци "Лейдис Стайл Work Out 30+"
Месечна карта с 4 посещения на клас по танци "Лейдис Стайл Work Out 30+"
Цена: 16лв
32лв
·Грабнати ваучери9 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата4747
Дата на стартиране на офертата19.03.2014г · Офертата се е промотирала 7 дни7
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
krista 5
Бяха много мили; само може би малко трябва да опростят комбинациите от движения, така че да са по-подходящи за деца, защото малките се затрудняват да запомнят дълги последователности; иначе - всичко е супер; препоръчвам ги:)