Отзиви от клиенти за Ветроходен кораб Pinta Varna:
Всички оферти
Персоналът беше много учтив и приветлив. Настроението беше страхотно. Може би може да се добави още нещо в програмата за най малките.
Gali 5
90 минути изключително приятна разходка. Децата се забавляваха много. Чудесна организация.
Много добре организирано плаване, с красиви гледки и изненади за малки и големи. Екипажът създава настроение, атмосфера, любезен и артистичен е. Музиката е съвременна, подбрана с вкус. Моят син се забавлява и иска отново да е в морето .Аз съм на 45г, а майка ми на 69г и ние сме доволни. Благодаря!
Страхотен персонал, много забавни и любезни.
Уникално преживяване, екипажът е много готин, има много веселие, музика, костюми. Препоръчвам!
Офертата е пикантна , но до там .Очаквах да е по -забвно , но уви ! Нямаше го това забавление , което е описано в офертата .
Интересно описание в офертата, но на практика се оказа разходка с кораб по морето. Не усетихме "пиратската" тръпка. Очаквах повече забавления за децата. Търсенето на съкровища... Не се търсеше, просто си плуваше във водата. Важното е, че на децата им хареса
Като цяло беше добре- приятна разходка по залез слънце в залива. Но липсваше “търсенето на съкровище по карта” за което нашето дете се вълнуваше, а беше пропуснато. Иначе има костюми, музика и малко храна.
Покажи още ревюта