Отзиви от клиенти за Supergift.bg:
Всички оферти
Ваучера беше подарък за кумовете ни - останаха много доволни! Бихме пробвали й ние :)
Некоректно отношение. Заради пандемията не се провеждаха полети и след това ваучера беше с изтекъл срок,но ме увериха,че ще мога да се възползвам от услугата. Звънях всяка седмица през цялото лято и все ми казваха че времето е лошо и не става за полет. Така игубих 150 лева :(
Прекрасно и незабравимо преживяване.
Препоръчвам го на всеки, който иска разнообразие и един нов свят.
Страхотно беше. Изкарахме си жестоко. Благодаря на момчетата.
Страхотно преживяване! Страхотни момчета! Ще го направя пак и пак... И го/ги препоръчвам горещо! :)
Пълна измама. Намират се хиляди оправдания за да не извършат услугата за която човек е платил!!!!! Не мога да отбележа колко звезди им отнемам ако имах възможност!!!!!!!!!
Nikki 1
Не препоръчвам! Имахме определен час, но ни се наложи да изчакаме 2часа за да може рожденика да се повози, след което отново трябваше да чакаме още час докато се качи да кара. Не издържахме и си тръгнахме, при което след още един час ни се позвъни да отиде рожденика да кара. Пълен абсурд!
Останхме доволни н ни дадоха услуга отговаряща на обещаното. Моля само променете информацията за местата откъдето св скача.
Несериозно отношение от страна на пистата- над шест месеца по-късно все още не можем да запишем ден, за да се възползваме от подаръка за рожден ден :)
Покажи още ревюта