Спортен център Sikera е част от Масажен център Sikera. Тук помагат на здравето да бъде вечно ваш другар.

Тук може да тренирате: Спининг, Лечебна гимнастика, Корективни упражнения, Българска система по самоотбрана, Аеро йога, Функционални силови тренировки, индивидуални тренировъчни програми.

Част от екипа са:
• Даниел: Тренирал и водил бойната подготовка в спец подразделенията на българската армия. Участвал в задгранични мироопазващи мисии под ръководството на НАТО и ООН като кадрови сержант към силите за специални операции. Занимава се с различни видове бойни изкуства от 7 годишна възраст(1990г) до сега. Посвещава се изцяло в унифицирането и дефинирането на практическите бойни форми и техники.

• Кристиян: Единственият квалифициран треньор по системата на Поул Чек в България. Поул Чек е един от най-брилянтните експерти по отношение на фитнес и хранене. Учениците му работят както с професионални атлети и отбори, така и при рехабилитация на скелетни изкривявания и болки в ставите, причинени от начина на живот, възрастта, храненето и други. Кристиян има професионален опит с гръбначни изкривявания и плоскостъпие при деца, тазобедрени проблеми при бременни, болки и изкривяване в гърба и кръста, както и тренировки за сила, бързина и издържливост. Разглежда тялото холистично, набляга се на движението, а не на отделните мускули.

С над 20 квалификации, част от които са от Chek Europe Academy в Лондон

Фитнес Треньор: Оценка на гъвкавостта и извивките на гръбнака, коригиране на стойката, коригиращи мобилизации, модифициране на тренировката спрямо Нивата на стрес за пптимална индивидуалната мотивация и стимулация на хормона на растежа, Упражнения за баланс и стабилизация на ставите.

Научно трениране на коремните мускули: функционална aнатомия на коремната стена и кръста, оценка на функцията им, упражнения за координация на коремните стабилизатори и упражнения с високо натоварване на коремните стабилизатори.

Научно трениране на гръбната мускулатура: функционална анатомия на гръбните мускули, оценка на дисбаланси в гъвкавостта на мускулно-скелетната система, съображения за коригиращи упражнения при болки в гърба.

Спортен център Sikera участва в Grabo.bg от 03 Декември 2015

Прочети още
Най-нови оферти от Спортен център Sikera:
-50% 3 или 5 посещения на спининг за начинаещи
3 или 5 посещения на спининг за начинаещи
Цена: 9лв
18лв
·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата8 · Преглеждания на офертата8926
Дата на стартиране на офертата03.12.2015г · Офертата се е промотирала 11 дни11 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Oще подобни места
Масажен център Sikera ул. Карлово 25 А (до китайски ресторант Кики)
4.8
Blaze S.Q.U.A.D Пети километър
Здравна Академия Белчеви ул. Янко Комитов 16 А
5.0