Отзиви от клиенти за Secret's Vision:
Всички оферти
Много съм доволна от обслужването. Ползвах оферта за дневен грим. Йоана е изключително внимателна. Работи старателно, с внимание към детайла. Приятна изненада се оказа, че освен грим предлага и фризьорски услуги, което е добра комбинация при нужда.
Изключително съм доволна. Бързо, професионално, качествено обслужване !
Маникюрът е на много високо ниво, използват се професионални материали. Освен това салонът винаги е чист и всички от персонала усмихнати и приветливи. Спазват се всички мерки с/у вируса. Препоръчвам Веси за красив маникюр!!!
Много съм доволна и препоръчвам на всеки! Подариха ми курс от 4 масажа и аз си взех още 4, защото ми повлияха отлично. Масажистката е перфектен професионалист. Препоръчвам и фризьорските услуги - също съм впечатлена от професионализма и отношението.
Изключително отношение и професионализъм. Препоръчвам!
Професионално отношение и обслужване!
Съжалявам,но не очаквах,че двете декорации ще ми паднат толкова скоро. Променям си мнението именно заради това.Случвами се за първи път след броени дни да ми паднат. Иначе съм доволна от маникюристката-имаше добро отношение,но просто не ми хареса като качество услугата.
Много богата палитра от лакове,високо качество,отлично отношение.Препоръчвам!!!
Масажистката е позитивна и умее да прави масажът според нуждите на клиента, масажното студио е уютно и чисто. Този пакет е най-добрата ми покупка!
Покажи още ревюта