Невероятен екип! Беше ни за пръв път, но определено няма да е за последен. Изживяването е неописуемо и то благодарение на хората, които организират всичко. Нашият гид беше най-готиният естествено, Ричард, но всички са на много високо ниво.
Благодаря от сърце!
Изключително доволна съм от преживяването! Страхотният екип от професионалисти направиха преживяването да бъде незабравимо! Екипът има много добър подход към участниците.

Силно препоръчвам клуб Рефлип!
Само накрая забравиха ключа за съблекалните във вторият бос. Готин екип добре измислено но за съжаление паркирането е голям проблем за 2та група понеже първата още е там и на този път е отвратително паркирането.
Благодарим за прекрасното преживяване, определено останахме много доволни! Благодарим и на Симона специално и целия екип, че ни водихте, вадихте от реката ?! Препоръчваме! Много добри!
Невероятно изживяване и целият екип бяха страхотни! Препоръчвам с две ръце ?
Уникално изживяване, което си заслужава на 100%! Цялата компания останахме супер доволни и ще повторим. Освен това, целият екип на Reflip са страшно готини - супер забавни, позитивни, широкоскроени,отзивчиви и любезни. Инструкторът ни Боби допринесе допълнително за веселата атмосфера и адреналин!
Невероятно приключение! Много добра организация! Нашият инструктор Ричард Петров ни обгрижи по най-добрия начин: сигурнист, премерен риск, съобрази се с всеки от нас и нивото му, за да получим максимално удовлетворение. Истински професионалист!
Много готино преживяване, инструкторите са добри и опитни.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)