Много съм доволна. Изключително любезна, мила и приятна жена. Даде ми полезни насоки и следващият път със сигурност ще отида отново при нея. Препоръчвам на всички!
Elitza 5
Отидох в кабинета на г-жа Братова по препоръка на брат ми. Той влезе във форма за отрицателно време, следвайки нейните инструкции и хранителен режим и е супер-доволен. Обслужването е много добро, а информацията, която получих - полезна и най-главното съобразена с моя начин на живот и предпочитания.
Отлично. Препоръчвам този център.
Страхотно отношение и абсолютен професионализъм. Персонален подход, изчерпателна и детайлна информация. Ще препоръчам на приятели.
Trayko 5
Страхотно обслужване. Всичко ми беше обяснено много ясно. Съветите и тълкуване на резултатите бяха точни и разбираеми. Горещо препоръчвам.
Ани 5
Изключително добра и мила лекарка, много благодаря за извършената услуга, смело мога да препоръчам и ще се върна отново!
Много съм доволна от услугите и професионалното отношение на персонала.

Преди две години посетих офиса за първи път и оттогава следвам принципите за хранене, които ми препоръчаха. В момента съм надминала резултата, който си бях поставила и ще продължавам да работя по въпроса.

Благодаря за добрата
Прекрасно обслужване, позитивно отношение и много детайлни обяснения!
Georgi 5
Много любезно, професионално и внимателно отношение, със изчерпателна информация и полезна консултация. Препоръчвам горещо!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)