Никога няма да взема ваучер за това заведение...и на всички мой приятели ще казвам да не ходят там...толкова лъжи...дори не успях да ползвам услугата...
1
Продадоха стотици ваучера, след което промениха работното си време само в събота и неделя и съм много разочарован.
Хора това заведение е пълна трагедия
Няма персонал и е неподдържано и се чака много за поръчки
Салата-25 минъти,спагети-45 мин и пица-1 час и 20 мин.Отделно и грамажа на ястията не отговаря!!!!!За първи и последен път отивам там!!!!
Много бавно обслужване от персонала/като се има предвид ,че бяхме с предварителна резервация/ и не дочакахме десерта.Където ни беше масата, около нас градината беше мръсна и неподържана.
Некоректно отношение, относно работните дни! Изключително грубо и нелюбезно отношение от страна на сервитьорката! Хигиената под всякаква критика, а ястията не са за гледане в омазаните чинии, да не говорим, че не стават за ядене! Никога не бих посетила отново!
Празно заведение.Изключително грубо отношение на сервитьорката. Отвратителни ястия.Хигиена нулева.Плачат за глоби от ХЕИ Не бихме посетили заведението отново.
Изключително грубо отношение на сервитьорката. Не бихме посетили заведението отново.
Празно заведение, но имало много резервации, нямало продукти за още един ваучер и ми отказа обслужване по ваучера. Как са ги изчислили тези точни продукти, при условие че офертата не е за конкретни ястия - не мога да си обясня. На жена ми сервираха ястие от списъка за ваучера. Уж нямало продукти.
Покажи още ревюта
За 3453 дни публикувахме 179 283 оферти, които се разграбиха
7 589 181 пъти, спестявайки 150 275 729 лв на 632 698 грабомани!