www.chinatown.bg

Китайски ресторант Chinatown се намира в непосредствена близост до парк "Изгрев" в гр. Бургас. Заведението разполага със салон със 70 места, 24 места на открито за летния сезон, както и удобен паркинг.

На техните клиенти предоставят добре подбрано меню с над 170 различни ястия от морски деликатеси, пилешко, свинско, телешко и патешко месо, както и съчетание от безмесни ястия с ориз, оризови спагети, зеленчуци и не на последно място - прекрасни десерти.

За вашите семейни тържества и банкети освен менюто от китайска кухня Главният готвач предлага богат избор ястия от българската и европейската кухня, които могат да бъдат допълнително заявени.

Китайски ресторант Chinatown участва в Grabo.bg от 10 Юни 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Yordan 1
При последното ми посещение в този ресторант,от персонала ми заявиха че вече не работят с грабо клуб тъй като е имало някакъв проблем с клиент,не разбирам защо все още този ресторант е в сайта с препоръчани обекти на грабо клуб.Моля пояснете?
Храната е вкусна, цените са добри, но обслужването е бавно. Понякога се налага да махаш по 5 минути да забележат, че си там. Дори понякога трябва да идеш до бара за да поискаш сметка или да поръчаш.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)