Жана 5Фен от 5 години
Yulia 5(Гофретата беше страхотна, сла..)Фен от 5 години
Диляна 5(Страхотна оферта!)Фен от 5 години
Галина 5Фен от 5 години
Ирина 5Фен от 5 години
albena Фен от 5 години
nina Фен от 5 години
Светлана 4Фен от 5 години
NIKOLINKA 5Фен от 3 години
ivanikolova Фен от 5 години
Petya 5Фен от 5 години
Силвия Фен от 5 години
Силвия 5(Палачинката беше огромна , чу..)Фен от 5 години
MARIA 5(Strahotni pala4inki ! Mnogo d..)Фен от 5 години
Веселина Фен от 3 години
Вера Фен от 3 години
Елена 5Фен от 5 години
Таня 5Фен от 5 години
Elena Фен от 5 години
Милена Фен от 5 години
Яница Фен от 5 години
анелия Фен от 5 години
Надя 5(Страхотни! :))Фен от 5 години
Мария Фен от 5 години
Божана 5Фен от 5 години
Bayzar Фен от 5 години
Мария Фен от 5 години
katyaterzieva 5Фен от 4 години
Diana Фен от 4 години
polia Фен от 4 години
aleksandar 3Фен от 3 години
Лучия Фен от 3 години
Жоржета 5(SLADOLEDA E NUBAW, NO ZASTO B..)Фен от 3 години
Наташа Фен от 3 години
Богдана Фен от 3 години
Vasilka 4(Приятна обстановка, добро обс..)Фен от 5 години
Марияна Фен от 5 години
Мария Фен от 5 години
Татяна Фен от 5 години
радка Фен от 5 години
Лидия 5Фен от 5 години
Elka 4Фен от 5 години
Такухи Фен от 5 години
Magdalena 5(Огромна и вкусна палачинка. П..)Фен от 5 години
Lidiq Фен от 5 години
Боряна Фен от 5 години
daniela Фен от 5 години
Венета Фен от 5 години
борислав Фен от 5 години
AlbenaA Фен от 5 години
Силвия 3(Очаквах повече от палачинките..)Фен от 5 години
Зина Фен от 5 години
sani1201 Фен от 4 години
Valeria Фен от 3 години
Мария Фен от 5 години
Мая 5(Приятна обстановка, богат асо..)Фен от 5 години
Nora Фен от 5 години
Магдалена Фен от 5 години
Мария Фен от 5 години
Силвия 5Фен от 5 години