Вкусна храна, малки порции, доста бедно меню, бавно обслужване (за сметка на това изключително любезно), неоправдано високи цени.
Чудесно място с автентична храна!
Palen proval. Higienata e pod vsiakakvo nivo. Neobravdano visoki zeni. Porciata beshe palna podigravka. Golqma chast ot menuto q nqmashe. UJASSS
Храната е прилична, но не е нещо което да ни накара да се върнем. Нещо като испански фаст-фууд. Неоправдано високи цени и мънички порции. Човек за да се нахрани трябва да взема поне 2 ваучера само за себе си.
Ако това може да се нарече атмосфера и испанска храна моята оценка е две минус. Съжалявам.
Срещу 2 ваучера по 250 гр.калмари ни бяха сервирани 4 бр. бейби калмари с дължина 2 см.При запитването ми това ли е всичко,испанката отговори,че мъжът и е договорил ваучерите и тя не е съгласна.Пълна пародия на ресторант.
Очакванията ни нямаха нищо общо с реалността.Оценката е повече от слабо-лошо.
Собствениците са изключително емоционални и приветливи!
Обстановката е семпла, но уютна - като цяло испанските ресторанти не блестят с външен вид, но пък храната беше вкусна, а бялото вино-божествено. Пак ще го посетим
СТРАХОТНО ВКУСНА ХРАНА .....СУПЕР ЗАБАВНО И ПРИЯТНО МЯСТО .....ПРЕКРАСНА ГРАДИНА ..... С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ ТУК ОПИТАХ ЕДНА ОТ НАЙ ВКУСНАТА ХРАНА В СОФИЯ !!! С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ НОВОТО ИМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ..... УВЕРИХ СЕ ЧЕ ИСПАНСКАТА ХРАНА Е НАЙ ВКУСНАТА И МОДЕРНА !!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)