Културна организация към Министерство на културата

Импресарио Иванов Мюзик и Иванов Мюзик Благоевград , са културни организации към Министерство на културата на република България. Георги Иванов известен днес като Импресарио Иванов, е собственик и управител на Импресарио Иванов Мюзик и Иванов Мюзик . Създадени през 2015г и 2018г Импресарио Иванов Мюзик и Иванов Мюзик са музикални компании, които продуцират и занимават с музикален и шоу бизнес в България.

Основна дейност на Иванов Мюзик и Импресарио Иванов Мюзик , импресарска и продуцентска, услуги в сферата на музикалният и развлекателен бизнес - оркестри, фолклорни формации, поп и рок групи - поп фолк артисти, естрадни певци, дисководещи, озвучители и професионално озвучаване, осветление, танцьори и танцьорки, организира партита, събития, фестивали, монтаж и отдаване под наем на професионални мобилни сцени , за концерти , фестивали и събития . oрганизира театрални постановки, спектакли, концерти национални турнета на ансамбли, формации и артист изпълнители. Импресарио Иванов Мюзик и Иванов Мюзик са културни организации вписани в регистара на Министерство на културата по. чл. 14, ал 4 от Закона за закрила и развитие на културата. business. Impresario Ivanov

Импресарио Иванов Импресарио

Импресарио Иванов Мюзик участва в Grabo.bg от 31 Октомври 2018

Прочети още
Най-нови оферти от Импресарио Иванов Мюзик:
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Очарователно, прекрасно,върна ме във детство ми.ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
Големите артисти и на малка сцена се раздават максимално. Пътувахме от Стара до Нова Загора, за да ги слушаме, и не съжаляваме: Еделина Кънева - глас, достоен за световните сцени, и неостаряващият Орлин Горанов! В един спектакъл, който носи наслаждение и деликатно ограмотява публиката. Благодарим!
Всички оценки (309)
Други популярни оферти
Сатиричен театър -43%
Цена:
2000лв
35лв стойност
43% отстъпка
Нов симфоничен оркестър -40%
Цена:
900лв
15лв стойност
40% отстъпка
Oще подобни места
РДТ "Николай Хайтов" бул. България 8
4.5
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)