Отзиви от клиенти за Luxury Auto SPA:
Всички оферти
Martin 2
Оказа се, че ваучерът ми не включвал доста от компонентите на прането на автомобила. Трябваше отделно да се доплаща пране на врати, под и багажник. С оглед на цената, която ми лепнаха, не останах доволен от изпълнението.
Услугата бе извършена блестящо!
В офертата им за полиране на фарове никъде не пишеше,че не важи събота и неделя и след като отидох да си взема колата се оказа,че са забравили да ги полират и почаках още...
Изключително доволен съм. Тапицерията и седалките станаха като нови, купето мирише на чисто.
Измиването беше добре, но от полирането на фаровете не останах много доволен.
Професионално и коректно обслужване.
Момчетата се справиха отлично с прането. Седалките светнаха, въпреки, че преди това бях ползвал същата услуга на друга автомивка, от която не останах доволен.
Професионално и коректно обслужване. Седалките са като нови. Купето ухае на чисто. Външно автомобила блести, цвета е станал по наситен! Прекрасна услуга. Благодаря на Фирма Luxury Auto Spa GW и служителите от смяната на 31 август 2014.
Обслужването е страхотно!
Бяхме с резервация за 10:30, казаха ни, че до 3 часа колата ще е готова. Забавиха се само с 30мин повече от предвиденото, но предварително се разбрахме, че ще ни звъннат по телефона, когато колата ни е готова.
Колата ни блести от чистота в момента!
За момента това е най-добрата автомивка, която съм посещавал.
Пожелавам на момчета да продължат да поддържат това ниво на обслужване и за вбъдеще, тъй като има една типична БЪЛГАРСКА черта - когато един бизнес има много клиентела и стане печеливш - качеството става посредствено!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)