Отзиви от клиенти за Глобус Тур:
Всички оферти
Предния ден информираха, че се променя часа на тръгване и то само по емайл. Имаше една жена, която не беше разбрала и я зарязаха, не я изчакаха да дойде защото половината бабушкери крякнаха, че не искали да чакат.Иизпращат данни за един автобус,после там се оказва,че решили да те преместят. УЖАС!
КОШМАР И УЖАС.
- Изпратиха ми имейл с грешен номер на екскурзовода
- Автобуса тръгна без мен наложи се да хващам такси и да ги догонвам по пътя,водачката не беше преброила правилно бройката на пътниците
+платиха ми таксито
- Пристигнахме в 13.00 вместо в 10.30
- Никакво време за обиколка
Всичко беше прекрасно, НО с едно огромно изключение- екскурзоводката Любов Иванова! Тази жена е ужасно безотговорна и ни постави в не една и две нелепи ситуации!
Хотелът и обслужването бяха много много далеч от описаните 5 звезди в офертата. "Луксозния туристически транспорт" беше над 25 годишна Сетра пред разпадане. Бяхме се разбрали за седалки в предната част на автобуса а ни настаниха на най задната седалка. Кошмарно пътуване ...Кошмарен хотел....
По добре си изберете друга агенция.
Отмениха екскурзия до Истанбул два дни преди отпътуването с неоснователна причина и все още не са ни въстановиха парите. Внимавайте с тази агенция!
Какво се случи с екскурзията до Скопие на 12.09 ? Стояхме на площада от 6:50 до 7:30 и нито имаше автобус на фирмата, дори хора не чакаха за Скопие!
И ако не се е състояла екскурзията, защо не ни уведомихте? Взехме си отпуск, обменяхме пари и станахме в 5 сутринта! Разочаровани сме!
АВТОБУСЪТ ЗАКЪСНЯ, ЧАКАХМЕ 2 ЧАСА НА ГРАНИЦАТА НА ОТИВАНЕ И НА ВРЪЩАНЕ , ТИЧАХМЕ В ПИРОТ И СЕ ЧУДИХМЕ КАКВО ДА ПРАВИМ 4 ЧАСА В НОВА ПАЛАНКА.
На 22.8. пътувахме с фирмата към каньон Матка и Скопие.
Програмата наистина е хубавата, но има много какво да се желае от към персонал, обслужване и координация!Разочароващо слабо представяне от страна на екскурзоводката и шофьора.
Препоръчвам този маршрут, но не с тази фирма!
Мая 3
НЕМОГА ДА ГИ РАЗПЕЧАТА.МОЖЕ ЛИ САМО С НОМЕРАТА
Покажи още ревюта