ХАРЕСВА МИ ТАЗИ ОФЕРТА БИХ Я ЗАКУПИЛ ПАК ;)
Жан 4
Мнението касае само спа зоната. Спа центърът е малък, но много приятно оборудван - създава предпоставки за истински релакс. Басейнът е чист, приятен, но за сметка на това доста тесен и когато ограничението за ползване на ваучера съвпада с часа за аква аеробика - неделя, рискувате удавяне!
Мястото е много приятно и спокойно, персонала е от внимателни млади хора. Сърдечно благодаря на управителката на фитнеса Весела, която подходи с разбиране към внезапно възникнал мой личен проблем. Благодаря, бъдете здарви!
Като цяло съм много довлна. Момичетата на рецепцията са много мили и услужливи, във фитнеса има всички необходими уреди, као цяло е чисто и приятно. Прави ми впечатление обаче, че баните не се чистят много добре - има мухъл на места, а и често каналите са запушени.
Прекрасно отношение, чист басейн, добра спа зона, малък фитнес, но има доста уреди.
Много добро обслужване, само където фитнес уредите са малко, но пък сауните са само за мъже и само за жени, намират се в съблекалните, което е доста по удобно ;)
Фитнес центъра е прекрасен, модерен и страхотно оборудван, всички са много усмихнати и отговарят на въпросите, които задаваш. Горещо го препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)