Отзиви от клиенти за Езиков център Школата:
Всички оферти
Преоподавателката е много любезна с добър подход. Обяснява по разбираем начин. Препоръчвам!
Ползвал съм досега и видео уроците по английски език, и курсът на живо с преподавател. Преподавателката е със страхотен подход и отношение към курсистите, а уроците са ясно структурирани и за мен бяха много полезни. Благодаря на езиков център "Школата"! Препоръчвам курсовете им с две ръце!
Курсът ми беше препоръчан от приятел, но аз не вярвах, че за тези пари ще получа качество. Всичко надмина очакванията ми. Останах много доволна както от достъпно поднесената граматика, така и от упражненията. Платформата е лесна и удобна Обслужването беше бързо и всички са много любезни.
Страхотна преподавателка , която има много добър подход.Всеки който иска да се запознае с терминологията ще научи много.
Препоръчвам
Останах изключително доволна от услугата! Лесно и достъпно е ползването на платформата, има бърза обратна връзка с офиса, а уроците са доста ясно и добре обяснени. За тези пари не се надявах на много, но надмина очакванията ми. Ще си купя и следващите нива по английски език определено!
Elena 5
Много съм доволна от видео уроците по английски език, преподавателката се е постарала да разработи граматичния материал в Powerpoint презентации с картинки, примери и упражнения и обяснява по тях. Доста добре е структурирано всичко.
Manita 1
Пълна пародия. Дават ти достъп до уроци развити на някаква програма, почти не се чува, записът е с ужасни странични шумове. На втория ден вече не мога да си вляза в регистрацията! Нищо общо с описанието.
уроците с преподавател са доста добри, но имах очаквания, че ще има и доста упражнения, с които курсистите да упражнят своите знания, но за съжаление такива няма. Закупих ваучер за две нива - А2 и Б1. За ниво А2 има няколко оскъдни упражнения, но за Б1 няма никакви. Ще завърша курса, но с нежелание.
Доволна съм от онлайн курса по Френски език. Изключително любезно отношение от всички в Езиков център Школата. Преподавателката е много приятна, отзивчива и обяснява добре материала. Със сигурност бих продължила с обучението си в Школата и за в бъдеще :)
нищо различно от това да си купиш един учебник и да накараш някой да ти го прочете на глас...
Накратко - уроците се състоят от пдф файл, който е прочетен от някой си с дразнещи шумове на бекграунд...
Покажи още ревюта