Изобщо не останах доволен. Не си хабете парите за тази оферта!
Попълних каквото се изискваше,НО още нямам обратна връзка.Нищо .За сега няма отговор,нито "благодаря ще ви се обадим",нито "чакайте" Нищо!!
Има важна информация, но е много малко. Общи приказки, теория, примерите са оскъдни. Изказът е тежък и неувличащ. Уроците по основи на мениджмънта преобладават, а те са за след проекта. Видовете програми са загатнати, но не и обяснени. Оттогава думата "прруййект" не ми излиза от главата ,ужасно е.
Изключително общо и непрактично. Цялата тази информация може да се намери безплатно в интернет, без усилия. Някаква леля чете (срича монотонно) лекции 5 часа и се опита да звучи сложно. А можеше просто да получим 5 практични съвет от експерти, които да ни свършат наистина работа при кандидатстване..
15 монотонни видеа, качени в Youtube. Онлайн курс?!? Бедствие! Не се лъжете!
Малко ми се разминаха очакванията с реалния курс. Моето желание беше да мога да разработвам сама проект при кандидатстване, в което имам интерес като земеделски производител. Интересуваха ме практически неща- как се прави бизнес план и т.н.
Презентацията е на много ниско ниво, все едно съм си пуснала клип в youtube. Няма тестове, за да разбере, какво си разбрал от този ''курс''. Сертификата пък е пълна подигравка. Хвърлени пари на вятъра общо взето.
Презентационният материал трябва да се подобри малко, да бъде представен с повече илюстрации, графики, както и самото озвучение. За цената, която се заплаща, полученото качество горе-долу отговоря на това.
Коректно обслужване, ясно преподаване на материала.
Покажи още ревюта
За 3274 дни публикувахме 163923 оферти, които се разграбиха
7 175 679 пъти, спестявайки 144 704 95558 лв на 605 271 грабомани!