Elena 1
Попълних каквото се изискваше,НО още нямам обратна връзка.Нищо .За сега няма отговор,нито "благодаря ще ви се обадим",нито "чакайте" Нищо!!
Изключително общо и непрактично. Цялата тази информация може да се намери безплатно в интернет, без усилия. Някаква леля чете (срича монотонно) лекции 5 часа и се опита да звучи сложно. А можеше просто да получим 5 практични съвет от експерти, които да ни свършат наистина работа при кандидатстване..
Ева 1
15 монотонни видеа, качени в Youtube. Онлайн курс?!? Бедствие! Не се лъжете!
Малко ми се разминаха очакванията с реалния курс. Моето желание беше да мога да разработвам сама проект при кандидатстване, в което имам интерес като земеделски производител. Интересуваха ме практически неща- как се прави бизнес план и т.н.
Ива 1
Презентацията е на много ниско ниво, все едно съм си пуснала клип в youtube. Няма тестове, за да разбере, какво си разбрал от този ''курс''. Сертификата пък е пълна подигравка. Хвърлени пари на вятъра общо взето.
Презентационният материал трябва да се подобри малко, да бъде представен с повече илюстрации, графики, както и самото озвучение. За цената, която се заплаща, полученото качество горе-долу отговоря на това.
Коректно обслужване, ясно преподаване на материала.
Mis 1
Има важна информация, но е много малко. Общи приказки, теория, примерите са оскъдни. Изказът е тежък и неувличащ. Уроците по основи на мениджмънта преобладават, а те са за след проекта. Видовете програми са загатнати, но не и обяснени. Оттогава думата "прруййект" не ми излиза от главата ,ужасно е.
Курсът беше добре структуриран, но не ми хареса че звукът прекъсваше и на някой места го нямаше. Все едно се четеше от учебник и са неща, които са много общи всеки започнал това начинание ги знае. Курсът не беше насочен практически.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)