Отзиви от клиенти за Дрийм Холидейс:
Всички оферти
Lidiya 1
Никаква грижа, взимат ти парите и те оставят да си трошиш главата. Съветвам, който не знае езици, да не тръгва с тях.
Една екскурзия не се състоя и чакаме да върнат парите, дано ги върнат!
Хотелите не отговарят на звездите. Четири звезди е като 1-2 в България. Иначе е много интересно и препоръчвам да се види Египет.
Не мога да изразя възмущението си към агенцията. Условията в грабо са едни, стане ли дума за договор, нещата са коренно различни. Убеждават те да подпишеш договор като те успокояват че нещата са просто фиктивни и започват да ти извиват ръцете с него. При разговор с управителката на агенцията, Невена, отношението й е грубо и арогантно и ти предлагат да ти върнат парите за да не ги занимаваш повече. Абсолютна трагедия
Neli 5
Страхотно обслужване и организация
Искам да се оплача от фирмата на Dreamholidays както и от грабо, не си проверявате офертите, бяхме измамени тази фирма е супер некоректна, нямахме представител
Екскурзията до Йордания през май 2021 беше отлична! Прекрасни места, особено Петра и нощувката в пустнията. Въпреки че заради пандемията оранизацията беше трудна и получавахме информация в последния момент, вървяхме по план. Дрийм Холидейс бяха винаги любезни и готови да помогнат. Поради началото на сезон 2021 в Йордания през май хотелът ни (4*) в Акаба не беше в готовност да посреща туристи и беше мръсно. Все пак останахме доволни от ескурзията и другите хотели по програмата бяха прекрасни.
Много коректно и сигурно обслужване със сигурност ще продължа да се възползвам от ваучерите на Grabo.bg
Доволни сме от организацията на фирмата. Всичко мина по план така, като ни беше казано. Нямаше проблеми в нищо и си изкарахме една невероятна почивка! Бихме се възползвали пак от промоционални оферти на фирмата.
Силно сме разочаровани от мястото където бяхме настанени хотел (Patong Max Value) 3* Същият беше мизерен и неподдържан! Представител на агенция Дрийм Холидейс ни заяви по телефона че няма какво да очакваме от 3* хотел! Обяснихме му, че ние не държим на лукс а на чистота а не да се къпем захабената баня с проточен бойлер! Стаята нямаше тераса нито простор и си носихме дрехите на обществена пералня, която ги простираше на пътя! Пълна мизерия! Иначе персонала на хотела беше изключително любезен!
petia 1
Изключително недоволни сме от Фирма Дрийм Холидейс. Провалиха цялата ни екскурзия до Израел. По програма имахме 3 дни, които и без това са малко, за да разгледаш основните забележителости в Израел, а заради тяхната "прекрасна " организация дните от 3 станаха на 2!!!!!! Промяна в полета в последния момент, изчакване на летището в Тел Авив друга група, полет на връщане за България - по рано от предвиденото. Това е малка част от нещата, които се наложи да изтърпим от фирма Дрийм Холидейс .
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)