Отзиви от клиенти за Дрийм Холидейс:
Всички оферти
Изключително,престъпно некоректни!!!!! Платихме ваучери за двама възрастни и едно дете до Египет,Хургада - 6 нощувки + Новогодишна вечеря.От 27.12.2021г. до 04.01.2022г. Предварително заплатихме и екскурзии добавени в договора. Екскурзията до Кайро,не се състоя.Бе отложена в последният момент,незнайно защо.Уверяваха ни многократно,че ще възстановят сумата,като се приберем в България. В началото на януари си вдигнаха телефоните, после спряха. Не отговарят. 03.02.22г. сумата не е възстановена!!!!
Използвах ме услугите на тази компания за екскурзия до Египет и меко казано сме разочарование. Никаква организация нямаше при пристигането ни, буквално ни оставиха като кучета всеки сам да се оправя. И най-разочароващото е, понеже поради метеорологичните условия нямаше възможност да се проведе една от ескурзиите вече от над 25 дни ги чакам да ми върнат сумата и най-нагло спряха да си вдигат телефоните. А хотела, в който бяхме отседнали беше пълна трагедия.
Lidiya 1
Никаква грижа, взимат ти парите и те оставят да си трошиш главата. Съветвам, който не знае езици, да не тръгва с тях.
Една екскурзия не се състоя и чакаме да върнат парите, дано ги върнат!
Хотелите не отговарят на звездите. Четири звезди е като 1-2 в България. Иначе е много интересно и препоръчвам да се види Египет.
Не мога да изразя възмущението си към агенцията. Условията в грабо са едни, стане ли дума за договор, нещата са коренно различни. Убеждават те да подпишеш договор като те успокояват че нещата са просто фиктивни и започват да ти извиват ръцете с него. При разговор с управителката на агенцията, Невена, отношението й е грубо и арогантно и ти предлагат да ти върнат парите за да не ги занимаваш повече. Абсолютна трагедия
Neli 5
Страхотно обслужване и организация
Искам да се оплача от фирмата на Dreamholidays както и от грабо, не си проверявате офертите, бяхме измамени тази фирма е супер некоректна, нямахме представител
Екскурзията до Йордания през май 2021 беше отлична! Прекрасни места, особено Петра и нощувката в пустнията. Въпреки че заради пандемията оранизацията беше трудна и получавахме информация в последния момент, вървяхме по план. Дрийм Холидейс бяха винаги любезни и готови да помогнат. Поради началото на сезон 2021 в Йордания през май хотелът ни (4*) в Акаба не беше в готовност да посреща туристи и беше мръсно. Все пак останахме доволни от ескурзията и другите хотели по програмата бяха прекрасни.
Много коректно и сигурно обслужване със сигурност ще продължа да се възползвам от ваучерите на Grabo.bg
Доволни сме от организацията на фирмата. Всичко мина по план така, като ни беше казано. Нямаше проблеми в нищо и си изкарахме една невероятна почивка! Бихме се възползвали пак от промоционални оферти на фирмата.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 2 дни в категория Новини.