Yanita 5
Преживяването е страхотно! Румен е изключително опитен пилот и предразполага за спокоен и приятен полет. За 15мин имахме възможност да разгледаме местността около Радомир, яз. Стафенова и околоните селца. Лесно уговорихме часа, а на място ни чакаше всичката необходима екипировка. Горещо препоръчвам!
Marin 5
Няма как с думи да се опише емоцията от полета. Трябва да се изжевее. Страхотен полет с професионалист и топло приятелско отношение. Не се чудете, а отидете и полетете! :)
Супер изживяване, супер обслужване, препоръчвам с две ръце! 6+++
Изживяването беше уникално! Прекрасно отношение към клиентите, силно препоръчваме! Със сигурност ще повторим изживяването!
Благодаря за страхотното изживяване, ще посетя отново със сигурност. Страхотен професионализъм и приятлско отношение. :)
Прекрасно изживяване ! Препоръчвам на всички . :)
Всичко беше просто чудесно! Преживяването е незабравимо! Румен е много любезен и помага допълнително за доброто настроение! Препоръчвам с две ръце! 🤗🤗🤗
Невероятно преживяване. Изключително коректно и професионално отношение. Летиш ли вендъж, няма как да не повториш!
Ако искаш да летиш, остави всичко, което ти тежи и просто полети. Уникалното преживяване. Силно препоръчвам да опитате. Румен е страхотен професионалист.
Препоръчвам с 2 ръце да опитате уникалното преживяване. Пилотът е страхотен професионалист !
Заслужаваше си всяка 1минута 🙂
Покажи още ревюта